Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinden şaşkınlık yaşatan bir rekor daha!

Yalı Çapkını dizisinden şaşkınlık yaşatan bir rekor daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, her hafta yeni bölümüyle ekranda fırtınalar estirmekte! 9 bölümü yayınlanan dizi, ilk bölümde aldığı düşük reytingin sonrasında 2. bölümüyle hiç beklenmeyen bir çıkış yakalayarak Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başardı!

Aynı zamanda sezonun en yüksek reytinglerine de ulaşan Yalı Çapkını dizisi, her bölüm izleyenleri ekran başına kilitlerken, sosyal medyada da rekor üstüne rekor kırıyor. Bölümün ya da fragmanın Youtube’da yayınlanmasının ardından saatler içinde binleri, milyonları geçen rakamları bulması şaşkınlık yaşatıyor!

2 gün içinde 8 milyonu geçen izlenme başarısıyla geçtiğimiz hafta dikkatleri çekmişti sosyal medyadan. Ayrıca iki başarılı genç oyuncu Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, başrolünde yer aldıkları dizinin her sahnesiyle izleyenlerin heyecanla takip ettikleri Seyran ve Ferit olarak şimdiden ‘yılın çifti’ olarak adlandırılmaktalar!

Yalı Çapkını dizisinden şaşkınlık yaşatan bir rekor daha! 7

Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu ve Gülçin Santırcıoğlu’un da yer aldıkları dizi, bu hafta 10. bölümüyle ekranda olacak! Seyran’ın babası ile ilgili yaşanan son olaylardan sonra daha da heyecanlı hale gelen Yalı Çapkını dizisi, 9. bölümüyle de gün birincisi olmanın yanı sıra her üç kategoride de çift haneli rakamlara ulaşarak reytingini katlamıştı.

Dizinin özet bölümünün bile günün 2. en çok izlenen yapımı olması ayrı bir başarı iken, 9. bölümün Total’de 12,68 reyting alarak, bu sezon 12’nin üstünde reyting alan ilk dizi olmayı başarması da ayrıca bir başka büyük başarı olarak hanesine yazıldı!

Giderek kendi rekorunu kırmaya devam eden Yalı Çapkını dizisi, OGM Pictures ve Star TV’nin gözbebeği bir yapım olarak ekranda daha çok parlıyor! Sosyal medyada da izleyenlerin sıklıkla konuştuğu bir dizi olarak sezonun en dikkat çeken yapımı olmayı başarmış durumda…