Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Feride bulundu! Üç Kız Kardeş dizisinde Veda Yurtsever, Nur Sürer’e rakip oldu!

Yeni Feride bulundu! Üç Kız Kardeş dizisinde Veda Yurtsever, Nur Sürer’e rakip oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinde Nur Sürer’in canlandırdığı Feride karakterinin yaptıkları izleyicileri fazlasıyla sinir etti. Şimdi de benzer bir rolde Veda Yurtsever’i Üç Kız Kardeş isimli dizide izliyoruz.

22 Şubat Salı akşamı ilk bölümü yayınlanan Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan karakteri gelini Türkan’a yaşatacakları Camdaki kız dizisindeki Feride karakterini hatırlatacak. Nur Süer’in müthiş bir başarıyla canlandırdığı Feride, kızı Nalan’a çektirdikleri ile dizi hayranlarını şoke etmişti.

Yeni Feride bulundu! Üç Kız Kardeş dizisinde Veda Yurtsever, Nur Sürer'e rakip oldu! 8

Rüçhan karakteri ise Üç Kız Kardeş dizisinde Feride gibi, gelini Türkan’a çok zor anlar yaşatacak. Veda Yurtsever bu zorlu karakteri canlandıran usta isim ve rolüne de yine çok yakışmış gözüküyor. Oyuncu bu tarz sert ve farklı rolleri başarıyla canlandırıyor.

Berker Güven’in canlandırdığı Somer karakterinin de hiç istemeden Türkan ile evlendiği gerçeği de dizinin hikayesinin ilerleyen bölümlerde gözyaşı ile dolu olacağını anlatıyor.

Yeni Feride bulundu! Üç Kız Kardeş dizisinde Veda Yurtsever, Nur Sürer'e rakip oldu! 9

Birçok dizi hayranı hikayeyi beğendiklerini belirtseler bile, sürekli şiddet ve gözyaşının ekranda yer almasından şikayet edenler de var…

Türkan, Dönüş ve Derya karakterlerinin hayata atılmaları ile başlarına gelen trajik olayların anlatıldığı Üç Kız Kardeş dizisi, reytinglerde iyi bir başlangıç yapamadı. Ancak sert sahneler, gözyaşı ve sinir eden olaylar zinciri ile izleyicilerin diziyi sahiplenmesi uzun sürmeyecektir.

Kayınvalide ile gelin çekişmesinin sert bir hal aldığı Üç Kız Kardeş dizisi bu özelliği ile birçok gencin de yaşadığı olaylardan izler taşıyor. İşte bu izler nedeniyle kadın izleyicilerin Kanal D dizisine olan ilgisinin giderek artmasını bekleyebiliriz.