Ana sayfa Dizi Haberleri Son Nefesime Kadar dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

Son Nefesime Kadar dizisinin ilk bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar, 23 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini aldı… Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerinde yer aldığı dizi, BAFTA Ödüllü Happy Valley isimli BBC dizisinden uyarlandı.

Geçen sezon Kefaret’in ardından yeni sezonda yine Fox TV’yi tercih eden Nurgül Yeşilçay’ın Mihri isimli bir komiseri canlandırdığı dizinin ilk bölüm reytingleri çok merak ediliyor… Dizinin ilk bölümünün ortalama reytingler elde edebildiğini ve normal bir başlangıç yaptığını söyleyebiliriz.

4’lü reytinglere yaklaşan performansı ile dizinin ilk bölümü tüm kişilerde 11. sırada yer alırken, AB’de 8. ve ABC1’de ise 9. sırada kendisine yer bulabildi.

Dizinin reytingleri ortalama oranlarda gerçekleşti ve bu da kötü olmasa bile çok da iyi bir başlangıcı işaret etmiyor… Kızının ölümünden sorumlu kişinin hapisten çıktığını öğrenmesi ile hayatı değişen ve bir kayıp vakası ile de trajik olayların içine düşen Mihri karakteri izleyicileri etkiledi.

Nurgül Yeşilçay, etkili dram performansı ile hayranlarını memnun ederken, Emre Kınay ve Ertan Saban ikilisi de başrolün hakkını vereceklerini ilk bölümden ispatladı.

Rojda Demirer ve Begüm Birgören gibi tecrübeli ismilerinin yanı sıra; İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, Elif Ceren Balıkçı ve Taha Baran Özbek de bu dizinin önemli isimleri arasında yer alıyor.

Son Nefesime Kadar dizisinin 2 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan ikinci bölümünden ilk fragman da paylaşıldı.