Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayaller ve Hayatlar dizisinde Meryem’in diğer yüzü ile tanışın!

Hayaller ve Hayatlar dizisinde Meryem’in diğer yüzü ile tanışın!

tarafından ker_def

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, yeni beIN ORIGINALS dizisi Hayaller ve Hayatlar, üçüncü ve dördüncü bölümleriyle dijital içerik platformu beIN CONNECT’te!

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu büyük beğeni toplayan ‘Hayaller ve Hayatlar’ her hafta yeni bölümleriyle heyecanlı şekilde yoluna devam ediyor. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum ve Özge Özacar’ın kadrosunda yer aldığı dizi büyük ses getirdi. Hem ülkemizde hem de yurt dışındaki dizi hayranlarının projeye ilgisi bir hayli fazla oldu.

Hayaller ve Hayatlar dizisinde Meryem'in diğer yüzü ile tanışın! 7

Dizinin yeni bölümünde ise; kızlar, Meryem’in Diğer Yüzüyle Tanışıyor… Meryem’in ölümü kızları derinden sarsar. Güneş, Meryem ile ilgili şoke edici bir bilgiyi arkadaşlarıyla paylaşırken, kendisi de Meryem ve Alaz arasındaki sorunun sebebine kafa yorar.

Sergen, bir konuda Dicle’nin aklına başvururken, Dicle düşünmeden ettiği sözlerin pişmanlığını yaşar. Emre ile yeni bir hayat kurmaya çalışan Setenay ise tek başına çabalamaktan bir hayli yorulur.

Gözler Düğün Gününe Çevriliyor

Meryem’in ölümünün ardındaki sır perdesinin aralanması için gerekli ipuçları düğün gecesinden öncesine uzanır. Güneş ve Meryem’in çalıştığı ofis, gelen cinayet haberiyle çalkalanırken Meryem bu cinayetin şüphelisi konumuna düşer.

Kızlar, Setenay’ın en mutlu gününde ona destek olmaya çalışırken düğünde iki aile arasında yaşanan kavga, geceyi kabusa dönüştürür.