Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisi için dananın kuyruğu kopuyor!

Yeni Hayat dizisi için dananın kuyruğu kopuyor!

tarafından ker_def

Yeni Hayat dizisinin 5. yeni bölümü 1 Ekim Perşembe akşamı izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Adem ve Yasemin zorlu bir sınav veriyor!

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri iyi olmasa da Kanal D arkasında durmak durumunda. Zaten elinde az sayıda dizi bulunan Kanal D için Yeni Hayat’tan vazgeçmek pek de kolay bir karar olmayacaktır. Dizinin Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova ile rekabetinde reytinglerini artırması ise pek kolay bir durum olarak gözükmüyor.

1 Ekim’de yayınlanacak olan 5. yeni bölümde önemli gelişmeler olacak. Adem ve Yasemin, telefonlarına gelen görüntüleri kimin gönderdiğinin peşindedir. En şüpheli kişi ise Gökçe’dir. Adem, kimin şantaj yaptığını öğrenmek için Ayhan’dan destek ister.

Kunduzi ise Adem’i peşini bırakmaz. Ece’nin hayatı tehlikeye girer. Tüm bunlar yaşanırken Adem ve Yasemin birbirine karşı koymak için mücadele verir. Ancak Yasemin, Adem’in ailesini de alarak hayatlarından çıkmasını ister.

Yeni Hayat yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de! Videodan 5. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.