Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bir kötü haber daha, kara bulutlar dizinin üzerinde!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bir kötü haber daha, kara bulutlar dizinin üzerinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, atv ekranlarında ilk 5 sezonu ile büyük ilgi gördü. Yapımın 6. sezonunun çekimleri de başladı ve Ekim ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor. 165 bölümü geride bırakan dizinin ekibini ise üzen haberler üst üst gelmeye devam ediyor.

Geçen sezon başında yani 1 Ekim 2019 tarihinde Ünal Kaptan karakterini canlandıran Tarık Ünlüoğlu’nun vefatı ekibi derinden sarsmıştı. 6. sezon öncesinde ise iki vefat haberi üst üste geldi. İlk olarak dizide Teoman Yıldıran karakteri ile yer alan Birol Ünel, 59 yaşında hayatını kaybetti. Ardından ise dizide Can Sürer karakterini canlandıran Halil Kumova’nın vefatının üzüntüsü dizi ekibini sardı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, üst üste yaşanan bu ölümlerle altıncı sezona zaten hüzünlü bir başlangıç yapacaktı. Bu sefer de diziye yeni katılan ve Kimsesiz Doğan karakterini hayat veren Ali Sürmeli’nin beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı.

EDHO’nun 6. sezonunda Kimsesiz Doğan’ın rolü bir hayli büyüktü. Senaryoyu da etkileyecek olan bu gelişmenin ardından dizi ekibi hastaneye koştu. Ali Sürmeli’nin beyin kanaması sonrası ameliyat olduğu belirtiliyor.

Ailesi ve sevenlerinin yalnız bırakmadığı oyuncunun tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdiği açıklandı. Ameliyatın 5 saat sürdüğü ve emektar oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Babasının sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Eren Sürmeli, “Kötü bir durum yok. Her şey iyi geçmiş. Normalde uyutacaklardı, iki-üç gün. Ama ondan vazgeçmişler ameliyat iyi geçtiği için. Şimdi yavaştan uyandırmaya başlamışlar. Şu anda bir sıkıntı, bir problem yok. Hayati tehlikesi yok” açıklaması ile yüreklere su serpti.

Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca hastane çıkışında konuştu. Arkadaşının rahatsızlığı nedeniyle 5 gündür sete gidemediğini belirten Kaynarca, “Allaha şükür aldık haberini. İyi geçmiş ameliyatı. Uyandıracaklarmış. İyi bir ameliyat olmuş. Tansiyona bağlı kanama olmuş. Cerrahi müdahale ile halledilmiş. Zaten buraya kendisi yürüyerek gelmiş. Hastayım demiş öyle yatırmışlar” açıklamasında bulundu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan bir kötü haber daha, kara bulutlar dizinin üzerinde! 7

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 6.sezonu için kadroya 2 kadın ve 5 erkek olmak üzere toplam 7 oyuncu daha katıldı. Ekip çok iddialı bir dönüş yapmak istiyor. Ancak gelen bu üzücü haberler moralleri bozdu.