Ana sayfa Dizi Arşivi Yeni Hayat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Yeni Hayat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Yeni Hayat, OJO Pictures imzalı, ilk bölümü 3 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan, yönetmeliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun yaptığı, senaryosu Elif Usman, Serdar Soydan ve Deniz Büyükkırlı üçlüsü tarafından kaleme alınan aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi.

Dizinin başrollerinde yer alan Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi birbirine çok yakıştırıldı. Güzel bir hikayesi olan, güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan dizi, beklenen reytingleri elde edemedi. Kanal D’nin diziyi desteklememesi de kısa sürede final yapmasına sebep oldu.

Yeni Hayat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

KÜNYE:

Kanal: Kanal D
Yapımcı: OJO Pictures
Türü: Dram- Aksiyon
Yayın Tarihi: 3 Eylül 2020- 29 Ekim 2020
Mekan: İstanbul- Kocaeli
Süresi: 130 dakika
Müzik: Fırat Yükselir
Başrol: Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya.
Oyuncular: İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofya Aksongur, Devrim Nas, Nebil Sayın, Begüm Akkaya, Zeynep Kızıltan, Aziz Caner İnan, Furkan Kalabalık.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Dizi yayınlandığı dönemde sosyal medya hesapları da aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/yenihayatdizisi
Instagram: https://www.instagram.com/yenihayatdizisi/
Facebook: https://www.facebook.com/yenihayatdizi/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0SnrpkD9htjfW2_KDk9WuA/
Resmi internet sayfası: https://www.kanald.com.tr/yeni-hayat

TÜM HABERLER:

Yeni Hayat dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın…

Yeni Hayat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

GENEL İZLENİM:

Başrollerini Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu’nun paylaştığı Yeni Hayat dizisinin izleyicileri çifti birbirlerine çok yakıştırsa da, dizinin ekran yolculuğu fazla uzun sürmedi. Reyting savaşına yenik düşerek 9. Bölümde ekranlara veda eden Yeni Hayat’ın final bölümü de izleyicisini tatmin etmeyerek hayal kırıklığına uğrattı. Sosyal medyada, final bölümünün tam bir final olamadığı şeklinde yorumlar yer aldı. Kanal D’nin final kararı sonrası hayranları, birbirlerine çok yakıştırılan ikilinin kısa sürede ekrandan silinmesinin üzüntüsünü yaşadı.

HİKAYESİ:

Özel Kuvvetlerden ayrılmış Yüzbaşı Adem’in karşısına çıkan bir iş fırsatıyla başlar her şey. Adem’in, karısı Nevin ve küçük kızları Ece’yle beraber oluşturduğu mutlu çekirdek aileye yeni bir hayatın kapıları aralanmıştır. Adem’in tek yapması gereken, zengin ve güçlü bir iş adamı olan Timur’un genç karısı Yasemin’i korumaktır. Eski bir bordo bereli olan Adem için katıldığı onca tehlikeli operasyondan sonra bu iş neredeyse çocuk oyuncağı gibidir. Nevin ise nihayet rahata erecekleri için mutludur. Adem’in iş teklifini kabul etmesiyle, o ve ailesi, yabancısı oldukları, bambaşka bir dünyanın içine adım atarlar.

Yeni Hayat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

Bambaşka dünyaların insanları olan ve taban tabana zıt amaçları çatışan Adem ve Yasemin, başlangıçta nefretle yaklaşırlar birbirlerine. Bu nefretin büyük, tutkulu bir aşka dönüşmesi ise asıl kötü sürpriz olur ikisi için. İmkânsız bir aşktır bu. Bir araya gelmeleri demek, bir yanda bir yuvayı yıkmak, diğer yanda zalim ve güçlü bir adamın tüm öfkesini üzerlerine çekmek demektir. Ama aşk imkansızlıklarla beslenen bir duygudur. Adem ve Yasemin, tüm uğraşlarına rağmen aşka yenik düşmekten kurtulamazlar. Adem’in karısı Nevin ise, kocasını kaybetmemek, ailesini korumak için ne kadar ileri gidebileceğini keşfetmek zorunda kalır. Adem ile Yasemin’in sınavı aşkken, Nevin ile Timur’un sınavı ihanet olur.

Hayat sınavlarla doludur; karakterlerimiz de bu hikâye boyunca birbirlerinden sakladıkları sırlarla, yalanlarla, ihanetle, aşkla ve nefretle sınanacaklar hem kendilerinin hem de en yakınlarının aslında sandıkları kişi olmadığını anlayacak, gerçekte kim olduklarını, hayattan ne istediklerini sorgulayacak, değişecek ve sonunda acı yollarla da olsa, birbirlerini de kendilerini de daha iyi tanıyacaklar, gerçek benliklerini bulacaklardır.

Yeni Hayat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 14

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Serkan Çayoğlu (Adem Şahin)
Melisa Aslı Pamuk (Yasemin Karatan)
Tayanç Ayaydın (Timur Karatan)
Nilperi Şahinkaya (Nevin Şahin)
İpek Filiz Yazıcı (Gökçe Karatan)
Nisa Sofya Aksongur (Ece Şahin)
Devrim Nas (Özgür Haseki)
Nebil Sayın (Kunduzi)
Begüm Akkaya (Fatma)
Zeynep Kızıltan (Ferda)
Aziz Caner İnan (Bekir Tosun)
Furkan Kalabalık (Fatih Yılmaz)

Yeni Hayat Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 15

MEKANLAR:

Eski yüzbaşı Adem ile korumalığını yaptığı Yasemin arasındaki karşı konulamaz aşkı konu alan Yeni Hayat dizisinin çekimleri İstanbul’da ve Kocaeli’nin Darıca İlçesi’nde yapıldı. Dizide Timur ve Yasemin’in lüks bahçeli evi Kocaeli’nin Darıca ilçesine bağlı olan, deniz kenarında konumlanmış ve yerli halk tarafından ‘Ada’ olarak tabir edilen Bayramoğlu semtinde yazlık villaların arasında yer alıyor. Bayramoğlu Kocaeli’ye bağlı olmasıyla birlikte İstanbul’un Tuzla ilçesine de sınırı olan yazlık ve aynı zamanda lüks bir yerleşim yeri. Dizinin çekimi için kiralanmış olan Bayramoğlu’nda bulunan bu villa Faruk Yalçın’a ait. Dizi lüks bir yaşam tarzı olan aile ile orta halli bir ailenin yaşam tarzını ele aldığı için İstanbul’un pek çok farklı semtinde çekimler yapıldı. İzleyici, Yeni Hayat dizisinde İstanbul’daki birçok lüks mekanı da sıkça gördü.

JENERİK:

İmkansız bir aşk hikayesini ekranlara taşıyan Yeni Hayat dizisinin müzikleri Fırat Yükselir’e ait. Dizinin jenerik müziği de son derece duygusal melodiye sahip.

FRAGMANLAR:

Yeni Hayat dizisinden ilk fragman Kanal D’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2020 yılının Eylül ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı.

İlk Tanıtım:

Yeni Hayat dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalından izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Yeni Hayat dizisi, 3 Eylül 2020 tarihinde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluştu. Oyuncu kadrosuyla ekranlara iddialı bir giriş yapsa da reyting yarışında beklentiyi karşılamayan Yeni Hayat’ın ekran macerası 9 bölüm devam etti. Dizi, 29 Ekim 2020 tarihinde ekranlara veda etti.
Yeni Hayat dizisinin tüm bölümlerini Youtube resmi sayfasından izleyebilirsiniz.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Ekran yolculuğu kısa sürse de Yeni Hayat dizisinde hayranlarının birbirine çok yakıştırdığı Adem ve Yasemin arasında ki imkansız ancak engellenemez aşk, dizinin izleyicilerini de kısa sürede etkisi altına aldı. Dizinin bazı unutulmaz sahnelerini sizin için derledik.

Adem Hesap Soruyor!

Adem Yasemin’in Dayak Yediğini Gördü!

Adem Timur’un Tokadını Durdurdu!

Adem ve Yasemin’in Kahvaltı Keyfi

Adem, Ece ve Yasemin’i Kurtardı!

Adem ve Yasemin’in Yeni Hayat Planı!