Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’ın kiminle evli olduğunu biliyor musunuz? İşte eşiyle son pozu…

Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i Merve Dizdar’ın kiminle evli olduğunu biliyor musunuz? İşte eşiyle son pozu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay -TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, sezonun en dikkat çeken dizilerinden birisi. Gerçek hayat hikayelerinden alıntılanan dizide Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, bu diziyle birlikte daha büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Oyuncu, bir önceki sezon Mucize Doktor dizisinde rol almıştı ama anlaşılamayan bir kararla aniden diziden çıkarıldı.

Başta bu durum izleyenlerin sosyal medyada eleştirileriyle karşılık bulsa da sonrasında Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteriyle Merve Dizdar, çok doğru bir tercih yaptığını da gösterdi. Oyuncu, her bölümde performansıyla beğeni topluyor.

Aynı zamanda Gupse Özay’ın Eltilerin Savaşı isimli sinema filmiyle de gündemde Merve Dizdar. Netflix’te yayınlanan filmdeki rolüyle de izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Yakın zamanda yıldızı daha da parlayan, oyunculuğuyla ön plana çıkan isimlerden birisi oldu Merve Dizdar. Masumlar Apartmanı dizisinde Ezgi Mola ve Birkan Sokullu ile kamera karşısına geçiyor.

Kimi zaman hayal dünyasında yarattığı olaylarla izleyiciyi gülümseten Gülben, kimi zaman da travmatik halleri, acıları ile gözlerini dolduruyor izleyicinin. Dizinin en saf ve en sevilen karakterlerinden birisi.

İzleyenlerin içine işleyen Gülben karakterinin bu kadar sevilmesindeki en büyük pay tabii ki Merve Dizdar’ın oyunculuğu. Masumlar Apartmanı dizisi ile yıldızı iyice parlayan Merve Dizdar, son dönemde daha çok merak edilen bir isim oldu.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın kiminle evli olduğunu biliyor musunuz? İşte eşiyle son pozu... 9

Dizdar’ın evli olduğunu pek çok kişi bilmiyor. Merve Dizdar’ın eşi de bir oyuncu. Üstelik şu anda Kanal D’de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol alıyor. Dizdar, meslektaşı Gürhan Altundaşar ile evli. Çift 2018 yılında evlendiler.

Merve Dizdar, eşi ile birlikte sosyal medya hesabından son olarak aşağıdaki fotoğrafı paylaştı. Bir hafta ara veren dizi çekimleri nedeniyle ormanlık arazide yürüyüşe çıkan çiftin en son pozlarını aşağıda görebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın kiminle evli olduğunu biliyor musunuz? İşte eşiyle son pozu... 10

Merve Dizdar, 1986 İzmir doğumlu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi’nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapan Dizdar, tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başladı ve halen devam etmektedir.

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar'ın kiminle evli olduğunu biliyor musunuz? İşte eşiyle son pozu... 11

İlk sinema deneyimi ise Bir Ses Böler Geceyi filmi oldu. Didar ayrıca Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dershane Üniversite’de, Beş Kardeş, Kırgın Çiçekler ve Kertenkele dizilerinde de rol aldı. Ancak en büyük çıkışını Masumlar Apartmanı ile yaptı.