Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisi neden hak ettiği değeri bulamıyor?

Yeni Hayat dizisi neden hak ettiği değeri bulamıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin perşembe akşamları izleyicilerle buluşan Yeni Hayat dizisiyle ilgili sosyal medyada olumlu yorumlar fazla… Klasik bir bodyguard hikayesi olarak görülen yapım, orijinal bir hikayeye dayanıyor…

Yeni Hayat dizisi Mart ayından bu yana gündemde. Normalde, Mart sonunda başlaması gereken dizi koronavirüs pandemisi nedeniyle 5 ay sonra izleyicilerle buluşabilmişti.

Serkan Çayoğlu’nun çok güçlü bir sosyal medya desteği var. Hayranları dünyanın dört bir yanından ünlü oyuncunun yer aldığı her yapımı yakından takip ediyor. Melisa Aslı Pamuk ile Serkan Çayoğlu ikilisinin de çok iyi uyum yakaladığı, enerjilerinin tuttuğu sosyal medya yorumlarında anlaşılabiliyor.

Heyecanı bol, aksiyon dolu sahnelerle de izleyicileri ekrana bağlaması beklenen Yeni Hayat, ilk 3 bölümü ile ekrana geldi ama arzu edilen ilgiyi de göremedi.

Dizinin sadık izleyicileri de neden bu ilginin düşük olduğunu merak ediyor. Dizinin çok güzel olduğunu düşünen hayranlar, oyuncuların da dizinin tanıtımı için çaba sergilemesi gerektiği fikrini ortaya koyuyor.

Dizi için güçlü bir tanıtım çalışması yapılması gerektiği yönünde yorumlar da sosyal medyada yer alıyor. Kanal D aslında Yeni Hayat için büyük bir çaba ortaya koydu. Ancak nedense izleyiciye çok fazla yansımadı.

Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi iki güçlü yapımı tercih etmeyenlerin Yeni Hayat ile Kanal D ekranında buluşması beklentisi de tutmadı.

Yeni Hayat dizisi neden hak ettiği değeri bulamadı? İşte bu soru çok soruluyor. Ancak net bir gerçek var ki, ekrandaki son diziler oldukça kaliteli. Ama izleyiciler televizyondan yavaş yavaş kopuyor ve dijital platformları tercih ediyor. Hikayelerin de çok farklı olmaması durumunda bir dizinin tutması o kadar da kolay gerçekleşmiyor.