Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizi hayranları Kanal D’ye kızgın!

Çatı Katı Aşk dizi hayranları Kanal D’ye kızgın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Kanal D’de yayınlanmakta olan Çatı Katı Aşk, yaz döneminde başlayan dizilerden birisiydi. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile en dikkat çeken yapımlardan birisi olmasına rağmen, dizi bir türlü düşük reytinglerini yükseltmeyi başaramadı.

Çatı Katı Aşk dizisinde Furkan Palalı, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz’in performansları çok iyi. Dizinin eğlenceli sahneleri ve duygusal, romantik anları da yerinde… Bir mahalle komedisi olarak daha çok ilgi görmesi beklenen dizi, ne yazık ki düşük reytinglerle yoluna devam etme mücadelesi veriyor.

Çatı Katı Aşk izleyicileri ise yeterince güçlü tanıtım yapmadıklarını düşündükleri Kanal D’ye tepkili. Özellikle fragmanların geç verilmesi, az sayıda verilmesi veya yeterince kanalın diziye destek olmaması gibi eleştirileri sosyal medyada görebilirsiniz.

12. yeni bölümü 26 Eylü Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Çatı Katı Aşk hayranları, geç gelen fragman üzerine bazı yorumlarda bulundu. “Çok şükür görebildik fragmanı şu dizilerinize biraz ilgi göstermeniz lazım” diye mesaj bırakan dizinin hayranları, Kanal D’yi bu konuda eleştiriyor.

Kanal D’ye mesaj yollayan dizinin hayranlarının şu sözleri dikkate alınmalı: “Kanal D dizilerine sahip çık, ne bi reklam yapıyorsunuz ne de doğru fragmanı veriyorsunuz. Güzelim diziyi reyting kurbanı ediyorsunuz.”