Ana sayfa Dizi Haberleri Salı akşamının reyting şampiyonu Masumlar Apartmanı oldu!

Salı akşamının reyting şampiyonu Masumlar Apartmanı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 yine büyük sürpriz yaptı ve Dr.Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam hikayesinden esinlenilerek oluşturulan Masumlar Apartmanı dizisiyle reytingleri topladı. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı, yeni sezonun en etkili dizisi olduğunu da reytingleriyle kanıtladı.

İlk bölümüyle de zaten iyi bir başlangıç yapan dizinin ikinci bölüm reytingleri tek kelime ile süper… Dizi izleyiciden hak ettiği ilgiyi gördü, reytingler hiç de şaşılacak gibi değil.

Totalde 8.33 reyting, AB’de 11.47 reyting ve ABC1’de 10.45 reyting ile Masumlar Apartmanı bu sezonun en iyi sonuçlarını almayı başardı. Dizinin hikayesi kadar, oyuncu kadrosunun da müthiş performansı bu sonucun yaşanmasında önemli bir etken oldu.

22 Eylül Salı akşamı tüm kategorilerde TRT1’in harika dizisi birincilik kürsüsünde oturdu. MasterChef Türkiye ise tüm kategorilerde ikinciliğe razı gelmek durumunda kaldı.

Ekim ayında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezonuna başladığında rekabet nasıl yaşanır, kim birinci olur, merakla bekleniyor.

İşte 22 Eylül Salı akşamının reytinglerde ilk 10 programı:

Salı akşamının reyting şampiyonu Masumlar Apartmanı oldu! 5