Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisinde çok çarpıcı kadına şiddete karşı mesaj var!

Yeni Hayat dizisinde çok çarpıcı kadına şiddete karşı mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Yeni Hayat dizisinin 5. yeni bölümü 1 Ekim Perşembe akşamı izleyici ile buluşacak. Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde Yasemin’in kadına şiddete karşı söylediği sözler dikkatleri çekecek.

Yayınlanan fragmanda önemli ifadeler var: “Biz kadınlar dünyanın her yerinde her yeni güne biraz daha eksilerek başlıyoruz. Çünkü kadına yönelik şiddet, her gün adını bildiğimiz, bilmediğimiz kız kardeşlerimizi hayatlarından ve sevdiklerinden koparıyor. Yer yüzünde hiçbir vicdanın kabul edemeyeceği sebeplerle, erkek şiddetinin kurbanı olan adlarını sayamadığımız daha yüzlerce kadın gibi. Gelin şiddeti birlikte durduralım.”

Yeni Hayat 5. Bölümünde yaşanacakların detayı şöyle: Yasemin, şiddet yaşayan kadınları ve kendisini savunmak için harekete geçiyor.

Yasemin, kalabalık ve ilgi çeken bir konferansta kadınların yaşadığı şiddete karşı çıkmak için harekete geçiyor. Timur ise Yasemin’e uyguladığı şiddetin ortaya çıkmasından korkuyor. Yasemin’in hazırladığı konuşma herkesi şaşırtıyor.

Yeni Hayat dizisinde çok çarpıcı kadına şiddete karşı mesaj var! 7

Timur, Yasemin’in Adem’e, aralarındaki tartışmaları ve şiddeti anlattığını anlıyor ve büyük bir öfke yaşıyor.

Yeni Hayat yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!