Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinin yürekleri dağlayan, başarısını sağlayan gerçekler!

Masumlar Apartmanı dizisinin yürekleri dağlayan, başarısını sağlayan gerçekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisi müthiş bir ilgi gördü. 3 bölümü yayınlanan dizinin reytingleri 10’lu rakamların üzerine çıktı. Hatta AB ve ABC1 gruplarında 14’lü rakamlara doğru güçlü bir diş gösterdi.

Bu da yeni sezonun en başarılı dizisinin Masumlar Apartmanı olduğunu gösteriyor.Eğer dizi şu anki yapısını koruyabilir ise, geçen sezon Mucize Doktor’un yaptığı gibi müthiş sonuçlar almaya devam eder. Peki dizide izleyicileri açısından en çok hangi noktalar ilgi çekiyor? Obsesif kompülsif bir karakterin hikayesini izleyiciler çok ilginç buldu. Ancak bu karakter sürekli ekranda olsa izleyici bir süre sonra bundan sıkılabilirdi. O nedenle de Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’a büyük iş düşüyor.

Bu ikili, Han ve İnci karakterlerinin hikayeye getirdiği açılım ile dizinin sıkılmadan izlenmesini sağlıyor. Aşk hikayesi ne kadar garipleşir ise de izleyicinin ilgisi o derece artacaktır. İki ünlü ismin enerjileri ve müthiş uyumları da Masumlar Apartmanı dizisinin en önemli detaylarından birisi…

blank

Ezgi Mola, Safiye karakterinde o kadar başarılı ki, alkışı hak ediyor. Karakterin geçmişine doğru yolculuk yapıldığında ise ortaya çıkan gerçek, Safiye’nin annesi nedeniyle bu duruma geldiği… Annesinin onu sevebilmesi için ona benzeme isteğinin arka planda yattığı anlaşılıyor. Safiye’nin babasının da kızının rahatsızlıklarını kendi lehine kullanma durumu var ki, bu da izleyicileri adeta çıldırtıyor.

Gülben karakterinde Merve Dizdar harika bir performans sergiliyor. Ezgi Mola ile Merve Dizdar zaten Alice müzikalinde de 2 sezondur birlikte sahneye çıkıyordu. Yani karşılıklı oynamak onlar için alışılmış bir durum. Kendisini annesine benzetmeye çalışan Safiye, Gülben’i adeta kızı gibi görüyor. Gülben’i de daima annesinin söylemleri ve tavırlarını taklit ederek azarlıyor.

blank

Gülben zavallı bir kız. Ablasına kendisini teslim etmiş. Hayatını yaşamak gibi bir düşüncesi yok. Merve Dizdar’ın belki de en iyi yaptığı şey Gülben’i çok silik bir karakter olduğuna izleyiciyi ikna etmesi oldu.

Farah Zeynep Abdullah’ı tanıyanlar dizideki İnci karakterini ne kadar özümsediğini de fark edecektir. Oyuncu, içindeki ruhu ve farklı enerjiyi İnci karakteri ile açığa çıkartıyor.

blank

İnci, dizinin kilit karakteri aslında… Hem Han’ı sahiplenecek, belki de ileride Safiye’yi bile iyileştirmeye çaba harcayacak. Farah Zeynep Abdullah, performansı ile de izleyicileri mest etmeyi iyi biliyor.