Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisini izlemek için güçlü bir sebebiniz var!

Yeni Hayat dizisini izlemek için güçlü bir sebebiniz var!

tarafından ker_def

Yeni Hayat’tan kadına şiddete dikkat çeken tanıtım… Kanal D’nin her Perşembe akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Yeni Hayat’tan yüreklere dokunan bir tanıtım yayınlandı. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 5. bölümündeki bir detay çok dikkat çekecek. Kadına şiddet konusuna dikkat çeken tanıtım izleyicilerin büyük beğenisini kazanırken, sosyal medyada da ilgi gördü.

Yasemin’in (Melisa Aslı Pamuk), kalabalık ve ilgi çeken bir konferansta kadınların yaşadığı şiddete karşı çıkmak için yaptığı konuşmanın ekrana geldiği bu sahneler dizinin beşinci bölümünde izleyici karşısına çıkacak. Etkileyici bir konuşmanın da yer aldığı bu bölümü izlemek için en önemli nedenlerden birisi de bu sahne… Kadına şiddete karşı Yeni Hayat dizisinde atılan bu adım büyük önem taşıyor. İzleyicilerin de etkilenecekleri kesin…

Yasemin, şiddet yaşayan kadınları ve kendisini savunmak için harekete geçiyor. Yasemin, kalabalık ve ilgi çeken bir konferansta kadınların yaşadığı şiddete karşı çıkmak için harekete geçiyor. Timur ise Yasemin’e uyguladığı şiddetin ortaya çıkmasından korkuyor.

Yasemin’in hazırladığı konuşma herkesi şaşırtıyor. Timur, Yasemin’in Adem’e, aralarındaki tartışmaları ve şiddeti anlattığını anlıyor ve büyük bir öfke yaşıyor.