Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisini kurtarmak için son bir şans daha var!

Yeni Hayat dizisini kurtarmak için son bir şans daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni Hayat dizisi Perşembe akşamları Kanal D ekranında devam ediyor. Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un başrolünde buluştuğu dizide önemli gelişmeler yaşanacak. Dizinin düşen reytingleri kara kara düşündürüyor. Kanal D’nin Yeni Hayat konusunda bir gün değişikliği yapma ihtimali de bulunuyor.

Dizi için daha önce final kararı verilmişti ama sonra yeniden değerlendirme yapıldı ve reytinglerde de önceki bölüm kıpırdanma olunca devam kararı alındı. Fakat son bölümde yine reyting düşüklüğü yaşanınca Kanal D’nin finalden önce gün değiştirmesi de bekleniyor… Dizinin devam edebilmesi açısında gün değişikliği bir son şans olacaktır. Ancak henüz böyle bir gelişmenin olmadığını, tahminlerin bu yönde olduğunu, Kanal D’nin bir karar vermediğini belirtelim.

Dizinin 8. yeni bölümü 22 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak. Yeni Hayat 8. Bölüm 2. Fragmanı paylaşıldı. Dizide hikaye geliştikçe, başrol oyuncularının uyumları daha iyi ortaya çıkıyor. Peki 8. bölümde neler olacak? Nevin, Adem ve Yasemin’i gizlice konuşurken yakalıyor!

Adem, Yasemin’in çektiklerine daha fazla kayıtsız kalamaz. Bu yüzden ona yardım edeceğini söyler. Bu sırada onların bu konuşmalarını Nevin görür. Aralarındaki ilişkinin boyutunun farkı olduğunu hisseder. Adem’le konuşmasında onun Yasemin ile olan birlikteliklerini kıskançlıkla sorgular.

Adem, ne kadar inkar etse de karısına sözünü geçiremez. Timur da, Yasemin’in peşindedir. Nevin’den duyduklarını beyninde büyütmüştür ve fırsatını bulduğu ilk anda Yasemin’den acısını çıkartır.

Yeni Hayat dizisinin 8.yeni bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz.