Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde koronavirüs korkusu bunu da yaptırdı!

Yasak Elma dizisinde koronavirüs korkusu bunu da yaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi setlerinde koronavirüs tehlikesi nedeniyle özenli bir çalışma yürütülüyor. Aşk 101 dizisinde ortaya çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle, Yeni Hayat dizisi bir süre durmuştu. Geçtiğimiz gün de Sen Çal Kapımı dizisinde Elçin Afacan’ın covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine tüm ekibe testler yapılmış ve iş sıkı tutulmuştu.

Yasak Elma setinde alınan önlemleri Eda Ece açıkladı. SESAM’ın ödül töreninde, Yıldız karakteri nedeniyle ödüle layık bulunan ve sonrasında açıklama yapan ünlü oyuncu, sette çok sıkı önlemler altında çalıştıklarını söyledi.

Yasak Elma setinde sürekli duran bir sağlık çalışanı olduğunu belirten Eda Ece, ekibin de her pazartesi günü covid-19 testi olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu, alınan önlemler hakkında şöyle konuştu: “Maske ile çalışılıyor. Oyuncular kamera önündeyken maskesiz, onun dışında dikkat ediyoruz. Hijyen kuralları var. Elimizden geleni yapıyoruz. Yaz dönemi olduğu için de çoğunlukla açık havada çektik sahneleri. Daha da güvenli olsun diye. Bu kadarı geliyor elimizden, mecburen devam ediyoruz.”

Dizinin hayranları 4. sezondaki ilk bölümlerde neden açık havada çok fazla sahne olduğunun detayını da Eda Ece’nin bu sözleriyle öğrenmiş oldu. Havalar imkan verdikçe dizi ekibi açık havada çalışmayı tercih ederek, kapalı ortamlardan uzak durmaya çalıştı. Koronavirüs Yasak Elma’da böyle bir adım atılmasına da sebep oldu.

2021 yılından dilekleri de bulunan Eda Ece, artık şahsi bir şey isteyemediğini, dünyadaki ortak dertlerin bitmesini, sorunsuz, sağlıklı ve yeni bir dönem istediğini söyledi.

Anne ve babasını bile göremediğini anlatan oyuncu, aşka zamanının olmadığını da vurguladı.