Ana sayfa Sosyal Medya Yeni Hayat dizisinin gidişatı tepkileri de beraberinde getirecek!

Yeni Hayat dizisinin gidişatı tepkileri de beraberinde getirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Yeni Hayat dizisi perşembe akşamlarının sevilen yapımlarından. Reytingleri düşük gelse de izleyicileri şimdiden diziye bağlandı. Kanal D’nin eğitimli bir izleyici kitlesini kanalına bağlamak gibi bir planı var. Dizileri de bu doğrultu da seçiyor.

Yeni Hayat dizisinde Serkan Çayoğlu ile Melisa Aslı Pamuk uyumu her geçen hafta daha da dikkat çekiyor ve ilgi görüyor. Dizinin 1 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 5. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Adem ve Yasemin arasındaki aşka doğru bir gidişat var. Evli adımın yasak aşkına yönelik sosyal medyada tepkiler de iyice artacaktır.

İzleyiciler daha şimdiden senaryoya yönelik itirazlarını dile getirmeye başladı. Bir izleyicinin şu yorumu dikkat çekiyor: “Lütfen lütfen lütfen Adem’le Nevin ayrıldıktan sonra, Yasemin’le Adem’i yapın. Aksi halde asla izlenmez ve şu Timur yüzünden kadına şiddet izlemek zorunda mıyız? Şiddetsiz, aldatmasız, saf aşkta olabilir dizide.”

Yeni Hayat 5. bölümden ilk görüntüler paylaşıldı ve kabus gören Yasemin, Adem’in korunaklı ellerinde huzur buluyor… Yasemin ve Adem’in arasındaki bağ giderek güçlenir. Gördüğü kabustan uyanan Yasemin’i yatağının başında onu şefkat ile sarmalayan Adem beklemektedir.

Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın da başrolünde yer aldığı, etkili sahneleriyle ilgi gören Yeni Hayat yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de! İşte 5. bölüm fragmanı: