Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisi çıkmaza girdi, bir şey tahmin edilemiyor!

Çukur dizisi çıkmaza girdi, bir şey tahmin edilemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi 4. sezonda yine numarasını yaptı. Her sezona heyecanlı ve bilinmezlerle dolu bir hikaye ile başlayan dizi, bu taktiği sayesinde ilginin hiç düşmediği yapımlardan olmayı başarıyor.

Erdenet ailesinin yeni üyelerinin de katıldığı dizinin 4. sezonundan ilk 3 bölüm izleyicileri fazlası ile şaşırttı. Barış Arduç, İrem Sak, Suna Yıldızoğlu ve Mustafa Avkıran’ın hikayeye güçlü şekilde giriş yapmaları da diziye büyük katkı yaptı.

Çukur dizisi hayranları 4. sezonu da büyük bir ilgi ile takip ediyor ve dizinin reytingleri de geçen sezona göre düşük olsa da yine de gayet iyi bir noktada bulunuyor. Sosyal medayda da büyük destek gören Çukur hayranlarının heyecanı hep yüksekte kalıyor..

Heyecanın hep yüksek kalmasının sebebi ise dizideki bilinmezler… “Dizi iyice çıkmaza girdi, artık bir şey tahmin edemiyorum. Heyecanla izliyorum” diye yorum bırakan bir Çukur hayranı birçok izleyicinin de düşüncelerine tercüman oldu.

Senarist Gökhan Horzum’un pandemi döneminde bir hayli yoğun çalıştığı ve diziyi yine ilginç bir hale getirdiği de ortaya çıkmış oldu.

İşte 28 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak olan Çukur dizisinin 4. sezondan 4. bölümden fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.