Ana sayfa Sosyal Medya Yeni Hayat tam kendini bulmuştu ki, giyotini indirdiler!

Yeni Hayat tam kendini bulmuştu ki, giyotini indirdiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şanssız bir dizi oldu Yeni Hayat. Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk buluşmasının, uyumunun çok iyi sonuç vereceği beklentileri vardı. Mart ayında duyurulan dizinin çekimleri de başladı ama araya giren pandemi her şeyi değiştirdi.

Birçok dizi setinde çalışmaların durdurulması, dizilerin yeni bölümlerinin olmaması nedeniyle ekrandaki farklı programların izleyicileri kendisine çekmesi, yeni sezonda ekrana dönen izleyici sayısının az olması gibi sektörde sıkıntılı bir süreç yaşanmaya devam ediyor. Yeni Hayat dizisi de bu sıkıntılı süreçten en kötü etkilenen yapımlardan birisi oldu.

Kanal D ekranında 9.bölümü ile birlikte 29 Ekim Perşembe akşamı final yapacak olan Yeni Hayat’ın hikayesi ise tam merak uyandırmaya başlamıştı ki, final kararı geldi. Kanal D, destekleme kararı aldığı diziyi 8. bölümün reytingleri çok düşük gelince kaldırmak durumunda kaldı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da en azından 13 bölüm devam etmesi ve iyi bir final yaparak bitmesi gerektiğini düşünüyor.

Koloğlu, köşesinden Yeni Hayat ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Yeni Hayat, en son final yapacağı açıklanan dizi oldu. Bu proje, ekranda yer alanların içinde hikayesi giderek merak uyandıran bir yapıya kavuşmuştu. En azından 13 bölümü görebilirdi. Yine de fragman erken finali izlettirecek gibi geliyor bana. Hatta final sürpriz bir izlenme oranını yakalayabilir.”