Ana sayfa Dizi Haberleri Öğretmen dizisine ilginin azalmasına bir de bu açıdan bakın!

Öğretmen dizisine ilginin azalmasına bir de bu açıdan bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Öğretmen dizisinin ikinci sezonu pek de iyi gitmedi… Reytingler ilk sezona göre düşük geldi. Diziye olan ilgi bir hayli azaldı… Pandeminin araya girmesi diziyi fazlasıyla etkiledi.

36 bölüm olacağı Medyapım tarafından açıklanan dizinin 9. bölüm itibari ile final yapacağı ortaya çıktı. İlker Kaleli’nin Poyraz Karayel’den sonra yeniden ekrana döndüğü proje, farklı konsepti ile dikkatleri çekmişti.

Afra Saraçoğlu,Ceren Moray, Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Şerif Erol gibi isimlerin başrolünde yer aldığı diziye olan ilginin azalmasında pandeminin de etkisi olduğu düşüncesini Sina Koloğlu, Milliyet Cadde’deki köşe yazısında belirtti.

Koloğlu’na göre salgının yaşandığı bu döneme kapalı ortamda, bir sınıf içinde geçen dizi pek de uymadı… İşte Koloğlu’nun Öğretmen dizisine yönelik ilginin azlığına farklı bir bakışı:

“Ekrandaki ‘farklı işlerden’ biri de ‘Öğretmen’. Final yapıyor. Kulağıma gelen, dokuzuncu bölüm kasım ortası. “Döneme uygun bir iş değildi. Salgın onu etkiledi. Kapanma endişesi içinde yaşadığımız bugünlerde bir sınıfa kapatılmış öğrencilerin hikayesini anlatmak tuhaf oldu” yorumlar bu şekilde. Bu arada ‘Akif Erdem’ karakteri ile İlker Kaleli ‘Poyraz Karayel’in ‘Poyraz’ından nasıl da sıyrılabildiğini gösterdi. Sanırım dizinin en önemli ayrıntısı buydu.”