Ana sayfa Sosyal Medya Yeni proje hazırlıklarına başlayan Çağlar Ertuğrul’u şimdiden memleket hasreti bastı!..

Yeni proje hazırlıklarına başlayan Çağlar Ertuğrul’u şimdiden memleket hasreti bastı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Geçtiğimiz iki sezona damgasını vuran TRT1’in Teşkilat dizisinde ‘Serdar’ karakteri ile başrolde yer alan Çağlar Ertuğrul diziye ikinci sezon finalinde veda etmişti.

Yaz boyunca dinlenen ve memleketi İzmir’de vakit geçiren oyuncu yeni dizisinin çekimlerinden dolayı bir süre memleketinde uzak kalacak. Çağlar Ertuğrul çekimler için Adana’da bulunacak.

Ünlü oyuncunun “İki ay İzmir yok” yazdığı son instagram paylaşımı Çağlar Ertuğrul hayranlarına, “Oyuncuyu şimdiden memleket hasreti bastı!” dedirtti.

Yeni proje hazırlıklarına başlayan Çağlar Ertuğrul'u şimdiden memleket hasreti bastı!.. 7

Bir dijital diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanana Çağlar Ertuğrul’a Magarsus isimli dizi projesinde başrolde Berkay Ateş ve Merve Dizdar eşlik ediyor.

Okuma provaları yapılan projenin çekimleri çok yakında Adana’da başlayacak. Yapımcılığı Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’e ait Magarsus, Blu TV’de yayınlanacak.

Yamaç Okur’un ilk dijital projesi olacak Magarsus’un yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken dizinin senaryosunu yönetmen Korkut ile birlikte Mustafa Yürüktümen yazdı.

Sarıbahçe’de narenciye ticareti yapan Kurak ailesinin hem birbirleriyle hem de bölgede hakimiyet kurmak isteyen dış güçlerle mücadelesini anlatan Magarsus, heyecan dolu bir proje olması ile dikkatleri çekiyor.