Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi finale giderken Hayal Köseoğlu’nun yeni bir dizisi var ve bir ilki gerçekleştirdi!

Mahkum dizisi finale giderken Hayal Köseoğlu’nun yeni bir dizisi var ve bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayal Köseoğlu, son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından ve geçen sezon başrolünde yer aldığı Mahkum dizisindeki Sasha karakteri ile çok konuşuldu. Mahkum dizisi ikinci sezonda da Fox TV ekranına dönüş yaptı ama düşük gelen reytingler nedeniyle de 31. bölüm final yapılması kararı alındı.

Mucize Doktor dizisindeki Açelya karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Hayal Köseoğlu, bu hikayede hemşire olarak dikkat çekmişti. Oyuncu, Mahkum isimli dizide suç işlemekten çekinmeyen, bilgisayar korsanı ve her kılığa girebilen bir anarşist karakter ile hayranlarını çok şaşırttı.

Mahkum dizisi finale giderken Hayal Köseoğlu'nun yeni bir dizisi var ve bir ilki gerçekleştirdi! 8

Sasha karakteri 2 bölüm sonra artık ekranda olmayacak. Ancak Hayal Köseoğlu’nun başka bir dizisi daha var. Bazı hayranları belki de bilmiyor ama oyuncu Gain platformunda yayınlanan ve hikayesi ile çok şaşırtan Cezailer isimli projede de başrolde bulunuyor. Oyuncu, kariyerinde daha önce hep dram işlerinde bulundu ama Cezailer projesi komedi unsurlarını da barındıran bir yapım ve bu nedenle de ilk komedi rolü olarak da tarif edilebilir.

Bir psikiyatrın deney sebebiyle akıl hastanesine gönüllü olarak girmesi ve buradan çıkmaya çalışmasının hikayesi Cezailer projesinde anlatılıyor. Özgün ve çok farklı bir senaryosu bulunan dizide Hayal Köseoğlu da bu akıl hastanesindeki hemşirelerden birisi olarak yeniden beyaz önlüğü giydi.

Mahkum dizisi finale giderken Hayal Köseoğlu'nun yeni bir dizisi var ve bir ilki gerçekleştirdi! 9

Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor’dan 2 yıl sonra tekrar benzer bir rolle şaşırtırken, oyuncu hikayenin kendisini çok fazla etkilediğini anlattı.

Yiğit Özşener, Rıza Kocaoğlu, Esra Bezen Bilgin, Ushan Çakır, Onur Ünsal, Hakan Karsa ve Şerif Erol gibi dikkat çekici bir oyuncu kadrosu bulunan Cezailer, Gain platformunda yayınlanmaya başlandı.

Hayal Köseoğlu, canlandırdığı karakteri şu sözlerle anlattı: “Hikayenin, türün kendisi, bir kere komedi hiç oynamadım. Hem de en çok sevdiğim komedi türü. O yüzden türün kendisi çok çekti. Akıl hastanesinde olması ve bunu komedide dayandırdığı yerler çok hoşuma gitti.”

Hayal Köseoğlu, daha önce hep dram projelerinde yer aldı. Cezailer dizisi de aslında içinde dramı da barındıran ama komedi öğeleri de olan bir dizi. Farklı bir türde iş olması nedeniyle de Hayal Köseoğlu’nun, son dönemde yaptığı projeler arasında en farklı dizisinin Cezailer olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.