Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin reyting birinciliği kısa sürdü, Üç Kız Kardeş tabloyu lehine çevirdi!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin reyting birinciliği kısa sürdü, Üç Kız Kardeş tabloyu lehine çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan diziler arasında rekabet haftalar geçtikçe daha da sert bir hale geldi. Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv dizisi çok başarılı bir başlangıç yaparak daha ilk bölümden zirveyi ele geçirmişti. Dört hafta boyunca da reytinglerin zirvesinde yer alan dizi, beşinci bölümüyle birlikte büyük bir ilgi kaybıyla zirveden düştü.

Kanal D ekranında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi ise ikinci sezona iyi başladı ama Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin etkisiyle bir süre geride kaldı. Ancak hikayesi ile izleyenleri derinden etkileyen Üç Kız Kardeş, 22. bölümü ile birlikte 18 ekim Salı akşamı tüm kategorilerde birincilik elde ederek, bir kez daha zirveye adını yazdırdı.

Salı rekabetinde artık Üç Kız Kardeş dizisinin güçlü reytingleri ile rakiplerinin önünde yer almasına şaşırmamak lazım. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ise kemik bir izleyici kitlesi oluşsa bile reytinglerinin biraz daha gerilemesi muhtemel gözüküyor. atv dizisi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ikincilik elde ederken, AB’de günü dördüncü olarak tamamladı.

Show TV”de yayınlanan Baba dizisi ise 20. bölümü ile tüm kişilerde onuncu, AB’de ise dokuzuncu oldu ve ortalamanın altında reytingler elde etti. ABC1’de sekizincilik ise daha iyi reytinglerle elde edildi.