Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezona az kaldı ama Üç Kuruş dizisi oyuncularından hala ses yok!

Yeni sezona az kaldı ama Üç Kuruş dizisi oyuncularından hala ses yok!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kuruş dizisinin heyecanı daha sadece adı varken başladı. Dizinin yapım şirketi Ay Yapım, bir diğer fenomen dizisi Çukur’un son bölümünde bir sonraki projesinin tanıtımını yapmıştı. Sıra dışı bir yöntemle yeni projesinin duyursunu yapan Ay Yapım’ın bu hareketi TV izleyicileri arasında büyük bir heyecan yaratmıştı.

Ay Yapım, dört sezon ve 131 bölüm olarak Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisinin final bölümünde bir sonraki projesi olan Üç Kuruş’u bir duvar yazısıyla izleyicilere duyurmuştu. Eylül ayında yayınlanacağı belirtilen dizi o günden bu yana büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yeni sezona az kaldı ama Üç Kuruş dizisi oyuncularından hala ses yok! 8

Gelen ilk bilgilere göre yeni dizi üç erkeğin hikayesini anlatacaktı. Erkek karakterlerden birinin polis birinin seri katil olacağı duyurulmuştu ancak üçüncü erkek hakkında bilgi verilmemişti. Projenin ortaya çıktığı günlerin hemen ardından, haziran ayında erkek oyunculardan biri belli olmuştu. Gelen habere göre seri katili son olarak Sefirin Kızı’nda Gediz karakterini canlandıran ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Uraz Kaygılaroğlu’nun hayat vereceği kesinleşmişti.

Söylentilere göre Ay Yapım’ın sahibi Kerem Çatay diziye oyuncu bulma konusunda biraz sıkıntı yaşıyor. Çatay, ana karakterlerden ikincisi için Çağatay Ulusoy’a teklifte bulunmuştu ancak Ulusoy teklifi reddetmişti. Ardınan teklif Taner Ölmez’e gitti ama teklif oradan da ret aldı.

Yeni sezona az kaldı ama Üç Kuruş dizisi oyuncularından hala ses yok! 9

Kerem Çatay son olarak teklifi Ekin Koç’a götürdü. Denilene göre Ekin Koç teklife sıcak bakıyor ancak hala yanıt vermedi.

Görünüşe göre Üç Kuruş dizisinde sıkıntı büyük. Dizinin eylül ayında yayınlanmaya başlayacağı açıklanmıştı ancak tüm diziler yeni sezon için setlerine başlamışken Üç Kuruş dizisinde hala oyuncu arayışları sürüyor. Bu da yeni dizinin eylül ayında başlamayacağının önemli bir göstergesi.

Sinan Öztürk’ün yöneteceği diziyi Murat Uyurkulak ve Damla Serim yazıyor. Bir seri katil, polis ve mafya üçgeninde geçen olayları anlatan dizi aksiyon ve dram türünde olacak.