Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım’ın uzun süredir ertelediği projesi Hanedan geliyor! Hem de çok ünlü bir oyuncuyla!

Ay Yapım’ın uzun süredir ertelediği projesi Hanedan geliyor! Hem de çok ünlü bir oyuncuyla!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar unutulmaz dizilere imza atan, dizileri yurt dışında birçok ülkede gösterilen Ay Yapım uzun süredir ertelediği bir projeyi hayata geçirdi. Ay yapım, ABD’de 80’li yılların en ünlü dizilerinden biri olan Dynasty’yi Hanedan ismiyle Türkiye’ye uyarlayacak. Dizinin başrolünde ise eğer anlaşma sağlanırsa Demet Özdemir olacak.

Ay Yapım aslında Hanedan projesini çok uzun süredir planlıyordu. Hatta başroldeki isimler için Kenan İmirzalıoğlu ve Beren Saat düşünülüyordu. Ancak dizi bir türlü hayata geçirmemişti.

Hanedan projesini uzun süredir planlayan Ay Yapım nihayet harekete geçti. Star TV için hazırlanan dizinin başrolü için Demet Özdemir’e teklif götürüldü. Ancak Demet Özdemir henüz teklifi kabul etmiş değil.

Ay Yapım'ın uzun süredir ertelediği projesi Hanedan geliyor! Hem de çok ünlü bir oyuncuyla! 6

Erkenci Kuş dizisiyle parlayan, Doğduğun Ev Kaderindir ile oyunculuğunu kanıtlayan Demet Özdemir, bir süre tatil yaptıktan sonra Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filminde rol aldı. Başrolünde Özdemir’le birlikte Şükrü Özyıldız’ın da olduğu filmin çekimleri sona yaklaşmak üzere.

1980’li yıllarda ABD’de yayınlandığı dönemde büyük olay yaratan Hanedan dizisi Carrington ailesinin etrafında dönüyor. Aile şirketinin varisi olan Fallon Carrington, babasının yeni nişanlısının şirkette kendisine yeni bir rakip olduğunu öğrenince, kendisini babasının isminden ayırmayı hedefler.

Hanedan, Fallon Carrington’ın milyarder babası Blake’in aile şirketindeki bir rakip çalışan Cristal ile nişanlanmasını öğrenip mutsuz olmasıyla başlar. Fallon’ın çifti ayırmak için kurduğu entrikaları ters teperek Cristal’ın terfi olmasıyla sonuçlanınca, bu defa da Blake’in baş düşmanı ve eski çalışanı Jeff Colby ile birleşerek kendi başına ayakta durma kararını alır. Bu arada, Cristal’ın fırsatçı yeğeni Sam’in—aynı zamanda Fallon’ın erkek kardeşi Steven ile romantik bir ilişki içerisine giren—gelişi de Cristal’ın geçmişini ortaya çıkarma tehlikesi taşır. Carringtonlar, Cristal’ın eski sevgilisinin ölümünün ardından tek bir cephe olurlar, fakat malikanede durumların uyum içerisine girmesi uzun sürer.