Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonda ilk fire verildi! Keşke Hiç Büyümeseydik ekrandan kaldırıldı!

Yeni sezonda ilk fire verildi! Keşke Hiç Büyümeseydik ekrandan kaldırıldı!

tarafından zk zk
Show TV’de büyük umutlarla başlayan Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi, 4. bölümün reytinginin de düşük gelmesi nedeniyle ekrandan kaldırıldı.

80’li ve 90’lı yıllarda kalma dekorların ve o döneme ait kıyafetlerin sık sık kullandığı dizi Mint Yapım tarafından çok iddialı başladı. Pazar akşamları yayınlanan dizi daha 4. bölümden reyting listelerinin çok alt sıralarında yer aldı.

Başrollerinde Ege Aydan, Burcu Kara ve Deniz Celiloğlu gibi başarılı isimleri bir araya getiren dizi için beklentiler çok yüksekti. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin ilk 3 bölümü Pazar akşamları Show TV ekranlarında saat 20.00’de yayınlandı. Dizini her hafta reytingleri giderek düşüşe geçti.

EKRAN ÖMRÜ BİTTİ: Dizinin 4. bölümünün ise yayın akışında saat 20.00’de yayınlanması gerekirken saat 23.00’te yayınlanması kanalın diziyi gözden çıkardığı şeklinde yorumlandı. Yani sadece 4 bölüm yayınlanan dizi ekran ömrünü tamamladı.

Yeni sezonda ilk fire verildi! Keşke Hiç Büyümeseydik ekrandan kaldırıldı! 7

PEKİ EKRAN HAYATI KISA SÜREN DİZİNİN KONUSU NEYDİ: İnsan sevdiklerini kaybedince ertelediği zamanlar değerli olur. Ama şimdi çok geçtir. Küçükken birbirlerini nedensiz seven kardeşler, büyüdükçe küçük nedenlerle birbirlerine nasıl düşerler?

Hulusi (Ege Aydan) hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçirmiştir. Hulusi yaşarken yapamadığını öldükten sonra başarabilecek midir? Miras olarak bıraktığı bu eski ev bir mülk gibi paylaşılacak mı yoksa bu aileyi tekrar bir arada mı tutacaktır?

Yapımını MinT Prodüksiyon’un gerçekleştirdiği, yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği, senaryosunu Birol Güven – Murat Aras – Eray Yasin Işık’ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu otururken; oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, İrfan Kangı, Yeliz Kuvancı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar ve Kevork Türker gibi güçlü isimler yer alıyor.