Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonun 2 etkili dizisinin arkasında Oktay Kaynarca ile Yılmaz Erdoğan’ın imzası var!

Yeni sezonun 2 etkili dizisinin arkasında Oktay Kaynarca ile Yılmaz Erdoğan’ın imzası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022-2023 sezonu için hazırlıklar şimdiden başladı ve diziler konusunda önemli adımların atılmakta olduğu ortaya çıktı. İlk olarak Oktay Kaynarca hayranlarını çok sevindiren bir açıklamada bulundu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinin yedinci sezona başlarken yaşanan kriz nedeniyle iptal edilmesinin ardından Oktay Kaynarca, yeni bir dizi kararı aldı. Ancak bu sefer ünlü oyuncu hem başrolde yer alacak hem de dizinin yapımcısı olacak. Oktay Kaynarca’nın yapımcılığa ilk adımı olan dizi için de “Gelecek sezonun lokomotifi olacak” şeklindeki iddialı ifadesi de akıllara yazıldı.

Yeni sezonun 2 etkili dizisinin arkasında Oktay Kaynarca ile Yılmaz Erdoğan'ın imzası var! 8

Dizi hayranları heyecanla Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinden bilgiler beklerken, ikinci önemli açıklamayı ise Yılmaz Erdoğan yaptı. Dilberay filminin galasına katılarak eski öğrencisi Büşka Pekin’e destek olan Yılmaz Erdoğan, bir dizi senaryosu yazdığını anlattı.

Yılmaz Erdoğan’ın bahsettiği dizi projesi Organize İşler’in yeni versiyonu… Ancak bu sefer sinema filmi değil, 8 bölümlük bir dizi olarak bu yapımının yeni versiyonunu izleyeceksiniz. Daha önce Organize İşler ve ardından Organize İşler Sazan Sarmalı isimli yapımlarla herkesi eğlendiren Yılmaz Erdoğan, yeniden sahalara dönüyor.

“8 bölüm dizi olarak yapacağız Organize İşler’i” diyerek de hayranlarına müjde veren oyuncu, hem eski ekipten isimlerin hem de yeni oyuncuların kadroda yer alacağını anlattı.

Yeni sezonun 2 etkili dizisinin arkasında Oktay Kaynarca ile Yılmaz Erdoğan'ın imzası var! 9

8 bölümlük yeni dizinin hikayesini yazmakta olduğunu anlatan Yılmaz Erdoğan, Haziran ayında da çekimlerin başlayabileceğini anlattı.

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi bir televizyon projesi olurken, Yılmaz Erdoğan ise dijital bir platform için projeyi hazırlıyor.

Her iki isim de hem başrolde yer alacak hem de yapımcı olarak projelerin arkasında bulunacak. Yeni sezonun en etkili 2 yapımı olarak öne çıkan bu iki dizi için şimdiden hayranlar merakla yeni gelişmeleri bekliyor.

Eylül ayında başlayacak olan ve şu anda hazırlıkları süren yeni dizi için gelecek sezonun lokomotifi olabilecek bir yapım