Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinden ayrılığı ile üzen Halit Özgür Sarı’ya önemli bir teklif gitti!

Kardeşlerim dizisinden ayrılığı ile üzen Halit Özgür Sarı’ya önemli bir teklif gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Kadir karakteri ile geniş bir hayran kitlesi tarafından desteklenen Halit Özgür Sarı, her şey yolunda giderken bir anda diziye veda etti. Hikayeden erken ayrıldığı yönünde hayranların eleştirileri arasında Kardeşlerim dizisinden bir başrol oyuncusu koptu…

Diziden ayrıldıktan sonra bir süre dinlenen oyuncuya çok sayıda teklif geldi. Ancak bir süre dinlenmek isteyen oyuncu, ayrıca askerlik görevini de yapmak istedi. Bedelli olarak askere alınan oyuncuya gelen teklifler bir yenisi daha ekledi…2018 yılında Diriliş Ertuğrul isimli dizideki Süleyman karakteri ile setlere adım atan oyuncu, üst üste önemli projelerde yer aldı.

Hakan Muhafız isimli Türkiye’nin ilk Netflix dizisinde Çağatay Ulusoy ile birlikte aynı sette yer alan ve tecrübe kazanan Halit Özgür Sarı, ardından TRT1 dizisi Şampiyon’da Kerem karakteriyle çok konuşuldu.

Kardeşlerim dizisinden ayrılığı ile üzen Halit Özgür Sarı'ya önemli bir teklif gitti! 7

Kırmızı Oda dizisindeki Murat karakteriyle gönülleri bir kez daha kazanan oyuncu, yeteneklerini sergilediği Kardeşlerim projesiyle de büyük bir çıkışa imzasını attı.

29. bölümde Kadir karakterinin ölmesi tüm izleyicileri derinden sarstı. Hikayede Kadir’in gidişini kimse beklemiyordu ve bunun senaristlerin kararı olmadığı konuşuldu. Genç oyuncunun diziden ayrılmayı kendisinin istediği iddia ediliyor.

Halit Özgür Sarı, birçok teklif aldı ama bu sırada askerlik görevini tamamlamak için birliğine teslim oldu… Oyuncu askerdeyken bile ismi projelerle anılıyor.

Bensu Soral’ın yeniden setlere döneceği Özel Ders isimli sinema filmi için başrol erkek oyuncusu olarak Halit Özgür Sarı’nın düşünüldüğünü TV100’den Birsen Altuntaş duyurdu.

Kıvanç Baranönü’nün yönetmen olarak yer aldığı projede Bensu Soral, yüksek lisans yapan bir genç kızı canlandıracak.

Erkek başrol olarak düşünülen Halit Özür Sarı’nın projeyi kabul edip etmeyeceği de merakla bekleniyor.