Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşilçam dizisi bomba gibi başladı, izleyenleri mest etti!

Yeşilçam dizisi bomba gibi başladı, izleyenleri mest etti!

tarafından ker_def

Tür ve içerik sayısı olarak zengin bir arşive sahip olan, Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin heyecanla beklenen ilk dönem dizisi ‘Yeşilçam’, ilk iki bölümüyle büyük ilgi görürken geniş kitleler tarafından izlendi. İzleyicilere sıcacık ama bir o kadar da çetin bir dünyanın kapılarını aralayan dizi, hikayesiyle çok beğenilirken aynı zamanda sosyal medyada da övgü dolu yorumlar aldı.

BluTV’nin duyurulduğu andan itibaren her detayı merakla beklenen ilk dönem dizisi ‘Yeşilçam’, 22 Nisan’da ilk iki bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Türkiye Sineması’na unutulmaz yapımlar kazandıran usta yönetmen Çağan Irmak’ın rejisiyle hayata geçen dizi, büyük ilgi gördü. Kuşağının en gözde oyuncularından Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’in hikayesi, seyircileri daha ilk iki bölümden kendine ortak etti.

Yeşilçam dizisi bomba gibi başladı, izleyenleri mest etti! 9

Levent Cantek ve Volkan Sümbül imzalı, izleyenleri bildikleri veya dinledikleri 1960’lı yılların İstanbul’una götürerek, evlerinden Beyoğlu’nun nostaljik dokusunda gezintiye çıkaran, özlem duyulan duyguları yaşatan senaryosuyla kalpleri kazanan ‘Yeşilçam’, Ulusoy’la birlikte Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi isimlerin yer aldığı zengin oyuncu kadrosuyla da büyük beğeni topladı.

Yeşilçam dizisi bomba gibi başladı, izleyenleri mest etti! 10

Sosyal medyada çok konuşulan dizi, İsmet Bosna’nın imzasını taşıyan sanat yönetimi ve Canan Çayır’ın hayal gücüyle dönemi bugüne taşıyan kostümleriyle de ekran başındakilere her unsurun titizlikle örüldüğü bir dünya sunuyor.

Yeşilçam dizisi bomba gibi başladı, izleyenleri mest etti! 11

Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği Sunset Film imzalı ‘Yeşilçam’a izleyicinin gösterdiği yoğun ilgi ve sevgi üzerine BluTV, üçüncü bölümle beraber dördüncü bölümü de Perşembe akşamı yayınlama kararı aldı. ‘Yeşilçam’ üçüncü ve dördüncü bölümleriyle 29 Nisan Perşembe akşamı saat 19.00’da BluTV’de izleyicilerle buluşacak.