Ana sayfa Dizi İzle Masum 27 Nisan Salı 401. bölümde rehine krizi!

Masum 27 Nisan Salı 401. bölümde rehine krizi!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle haftanın her günü buluşmakta olan Masum dizisi 27 Nisan Salı günü saat 15.30’da ekrandaki yerini almaya devam edecek. Dizinin 401. yeni bölümünde Kokila, Daram’ı mahkemeye yetiştirebilecek mi? İşte bu soru gündeme geliyor. Masum’da bugün Modi ailesi Gora’nın evini basar fakat Gora onları rehin alır. Durga, kayınvalidesinin yaptıklarını öğrenince Gora’yı onu öldürmekle tehdit eder. Kokila Daram’ı zamanında mahkemeye götürebilecek mi?

Modi ailesi toplanıp Gora’nın evine gider. Fakat Gora evin her tarafına adamlarını yerleştirir. Adamları alt eden Modi ailesi Gora’nın evine girmeyi başarır. Kokila Gora’nın karşısına dikilir ve Daram’ın yerini söylemesini ister. Durga onları durdurmak istese de Urmila ona engel olur.

Gora bir yolunu bulur ve tüm Modi ailesini rehin alır. Fakat Durga Daram’ın yaşadığını öğrenince Gora’ya karşı çıkıp onları serbest bıraktırır. Kokila Daram’ı alıp mahkemeye zamanında götürebilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel