Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı; Yıldız’ın intikamı acı oluyor!..

Yasak Elma’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı; Yıldız’ın intikamı acı oluyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin 5. sezonuyla ekranlara gelen dizisi Yasak Elma iki haftadır pazartesi akşamları zirvedeki yerini kimselere kaptırmıyor.

Yasak Elma dizisinde ilk 4 sezon süren başarılı gidişat, beşinci sezonda da devam ediyor. Yeni sezona biraz düşük reytinglerle başlayan dizinin durumu kısa sürede düzelttiğine şahit oluyoruz.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen ile beşinci sezonda yoluna devam eden dizi geçtiğimiz hafta 116. bölümüyle ekranlara geldi, Çağatay ile Kumru karakterlerinin yasak aşkı dizinin merkezine yerleşti ve ihaneti öğrenen Yıldız’ın intikam planı devreye girdi.

Kumru ve Çağatay’ı bir arada fotoğraflamayı başaramayan Yıldız, Emir’den de yardım alarak Kumru ve Çağatay’ın buluştuğu eve kamera sistemi yerleştirdi. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölüm Çağatay evde Kumru’yu beklerken bitti, eve kimin geldiği, buluşmasının gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu oldu.

Dizinin önümüzdeki pazartesi ekranla gelecek 117. bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragman’da Yıldız’ın intikamını aldığını görüyoruz üstelik acı bir şekilde. Yıldız, Çağtay ve Kumru’yu herkesin buluştuğu bir davette ihanetlerini yüzlerine vurarak rezil ediyor.

Öte yandan diziye geçtiğimiz hafta katılan Doğan’ın eski sevgilisi Arzu da dengeleri değiştirdi. Arzu’nun şirkette Doğan’ın da oyuyla CEO pozisyonuna gelmesi Ender’i sinir krizine sürükledi.

Arzuyu alt etme planlarını kardeşi Caner ile birlikte sinsice devreye sokan Ender’in önümüzdeki bölümlerde yapacakları da merak konusu oldu.

Fragmanından da anlaşıldığı gibi, Yasak Elma önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümüyle yine zirveyi kimseye bırakmayacak gibi görünüyor.