Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşilçam dizisinin ilk sezonunu beğenenler müjde! 2. sezondan sürpriz gelişme!

Yeşilçam dizisinin ilk sezonunu beğenenler müjde! 2. sezondan sürpriz gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun başrolünü oynadıkları Yeşilçam dizisi, dijital platform BluTV’nin dev prodüksiyonu olarak büyük beğeni topladı. 1960’lı yılların Yeşilçam’ını anlatan dizi, oyunculuklar, mekanlar, kostümler, çekim kalitesi, hikaye açısından izleyenler tarafından övgü dolu yorumlar alıyor.

Türkiye’nin yanı sıra yurtdışından da diziyi izleyenler, sosyal medyada övgü dolu yorumlar yağdırıyorlar. Çağan Irmak gibi özel projelere imza atan bir ismin yönetmenliğini üstlendiği Yeşilçam dizisinin kadrosu da büyük beğeni toplamakta.

Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği, Sunset Film imzalı Yeşilçam dizisinde, Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş rol almakta.

Yeşilçam dizisinin ilk sezonunu beğenenler müjde! 2. sezondan sürpriz gelişme! 9

Senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül’ün yazdığı dizinin ilk sezonu kısa bir süre önce yayınlanmaya başladı. 2’şer bölüm halinde yayınlanan Yeşilçam dizisinin 2. sezonunun da çekimlerine başlandığı, dizinin yönetmeni Çağan Irmak’ın yaptığı paylaşım ile ortaya çıktı!

Yeşilçam dizisinin ilk sezonunu beğenenler müjde! 2. sezondan sürpriz gelişme! 10

Yeşilçam’da, Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği Semih Ateş’in, ailesi olarak bildiği sinema dünyasında yaşadığı zorlu yolculukta karşılaştığı olaylar anlatılıyor. 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde, altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam’da bir yapımcı olan Semih Ateş, hikayeler olmadan yaşayamayan, sinemadan gözü dönen, ‘film çekemezsem ölürüm ben’ diyen hırslı bir prodüktördür. Ulusoy’un oyunculuğu izleyiciden övgü dolu yorumlar alırken, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci de dizinin öne çıkan isimleri oldular. Şimdi dizinin 2. sezonu için heyecan dorukta…

Yeşilçam dizisinin ilk sezonunu beğenenler müjde! 2. sezondan sürpriz gelişme! 11