Ana sayfa Sosyal Medya “Gerçekten delisiniz!” Fanlardan müthiş desteğe Nesrin Cavadzade yanıtı!

“Gerçekten delisiniz!” Fanlardan müthiş desteğe Nesrin Cavadzade yanıtı!

tarafından zk zk

Yasak Elma dizisinden ani bir şekilde ayrıldığı yönündeki haberlerle Nesrin Cavadzade bir süredir gündem oluyor. Medyada yer alan kimi söylentilere göre dizinin setinde yaşanan bir tartışma sonrasında seti terkedip giden oyuncu, dizinin kadrosundan yapımcı Fatih Aksoy tarafından çıkarıldı ve Şahika karakterine de bir cenaze sahnesi yazıldı hemen.

İddialara göre Nesrin Cavadzade’nin çekiminin olduğu gün, sette yönetmenliği, dizinin eski yönetmeni Neslihan Yeşilyurt yapmaktaydı. Yönetmen Murat Öztürk’ün rahatsız olması nedeniyle yardım için sete gelmişti Yeşilyurt.

O gün seti olmadığı halde yakın dost olduğu Neslihan Yeşilyurt’u görmeye Eda Ece geldi. İkilinin sohbeti uzayınca da sette gerginlik yaşandı. Yeşilyurt’un yerini yardımcısına bırakıp Eda Ece ile sohbet etmesi ve o sırada çekim uzayınca üşüyen ve yorulan Nesrin Cavadzade’nin sinirlenip seti terkedip gittiği ileri sürüldü.

Saatlerce cep telefonunu kapatan ve açmayan oyuncuya menajeri dahi ulaşamayınca yapımcı Fatih Aksoy’un, Nesrin Cavadzade’yi aradığı, ulaşamayınca da cenaze sahnesi yazdırıp diziden gönderdiği söylenmekte.

Tüm bu iddialara Nesrin Cavadzade hiç bir karşılık vermedi. Sadece sosyal medyadan hayranlarının üzüntülerini belirttiği yorumlar üzerine “Her şey çok güzel olacak, önümüze bakalım, yakında sürprizlerim var” şeklinde kısa mesajlarla yetindi oyuncu.

Son olarak Cavadzade’nin fanları, durumla ilgili o kadar çok mesaj attılar ki Nesrin Cavadzade, dün sosyal medyada gündem olarak ilk sıraya oturdu! Uzun süre TT oldu…

"Gerçekten delisiniz!" Fanlardan müthiş desteğe Nesrin Cavadzade yanıtı! 8

“Nesrin Cavadzade Yanındayız” etiketiyle paylaşılan tweet sayısı 13,8 bine oluştu ve gündem oldu. Nesrin Cavadzade de bu durum üzerine hayranlarına teşekkür ederek “Siz gerçekten delisiniz, daha nice tt’lere, her zaman sizi şaşırtmaya, yüzünüzü güldürmeye devam edeceğim, söz” notuyla sevgilerini iletti.

Bu arada bir başka hayranının yaptığı bir paylaşımı da instagram’dan yayınlayan oyuncu, yapılan espriye çok güldüğünü de paylaşımı ile gösterdi…

"Gerçekten delisiniz!" Fanlardan müthiş desteğe Nesrin Cavadzade yanıtı! 9