Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yeşim Arpat aylık burç yorumunda müjde verdi; “Nisan ayında Balık Burcunun geliri mi artıyor?”

Yeşim Arpat aylık burç yorumunda müjde verdi; “Nisan ayında Balık Burcunun geliri mi artıyor?”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yeşim Arpat youtube kanalında tüm burçlar için Nisan ayını değerlendirdi.  5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter, 30 Nisan’da da Satürn gerilemesi var, 19 Nisan’da ise Dolunay gerçekleşecek.  Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Yeşim Arpat, Balık burcu için şunları söyledi;

Sevgili Balıklar, ikinci evinizde gerçekleşecek olan Yeniay döneminde, kişisel kaynaklarınız, bilgi ve becerileriniz para kazanmak adına harcadığınız eforla alakalı yeni bir başlangıç yapacaksınız geliriniz de artabilir ayrıca aileniz içinde de yeni bir gelişme yaşanabilir. Dolunay döneminde ise, bir borcunuzu kapatmanız, bir ödeme yapmak yada ödemenizi almanız gibi durumlar söz konusu olabilir, ruhunuza iyi gelecek, şifa niyetine de bazı kararlar alabilirsiniz.  Estetik amaçlı cerrahi müdahaleye ihtiyaç veya düşünceniz varsa bununla da ilgili bir girişim yapabilirsiniz.

Jüpiter gerilerken, sorumluluklarınız ve kariyeriniz ile ilgili konularda yavaşlama olacak bu dönemi dinlenme olarak düşünebilirsiniz size tavsiyem, bu süreçte özel hayatınıza ve ailenize odaklanabilirsiniz böylelikle kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Satürn gerilemesiyle arkadaş çevreniz artık size keyif vermeyebilir bu durumda bireysel keyfinize odaklanabilirsiniz.