Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yeşim Arpat; “Başak Burcu için Mart ayında yeni bir ilişki gündemde” dedi

Yeşim Arpat; “Başak Burcu için Mart ayında yeni bir ilişki gündemde” dedi

tarafından sevda

Yeşim Arpat youtube kanalında, Mart ayının astrolojik gündemini yorumladı. Bu ay, 6 Mart’ta bir Yeniay ve 21 Mart’ta bir Dolunay olduğunu ayrıca, Merkür gerilemesi yaşanacağını ve 21-31 Mart tarihleri arasında ise Merkür ve Neptün kavuşumu gerçekleşeceğini belirten astrolog, bu hareketlerin tüm burçlara etkisini yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri, astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen Yeşim Arpat, Başak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Başaklar, Yeniay sizin 7. evinizde gerçekleşiyor. Ticari ilişkiler veya gönül lişkileri açısından gelişmeler olabilir, yeni ilişkilere başlayabilirsiniz veya  mevcut ilişkileriniz güçlenebilir, ticari anlaşmalar da söz konusu olabilir.

Dolunay sizin 2. evinizde meydana gelecek, bu ev, maddiyat, gelir -gider konularını içeriyor bir satın alma söz konusu olabilir, yeni bir gelir kapısı açılabilir. Bu dönem bütçe hesapları ve gelir gider konularında biraz detaylara gireceksiniz.

Mart ayında ki Merkür gerilemesi de 7. evinizde meydana gelecek ,aynı zamanda yönetici gezegenizde Merkür olduğu için bayağı etkisi altındasınız. İlişkilerinizde yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, istemediğiniz sözleri sarfedebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi adına kararlar vermek isteyebilirsiniz niyetiniz iyi olsa da terslikler çıkabilir dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Venüs etkisi bu ay sizin için yeni bir gönül ilişkisini işaret ediyor, bu kişi birlikte çalıştığınız birisi de olabilir.