Ana sayfa Dizi Haberleri Vurgun dizisinde Kemal’in oğluyla yakınlaştığı sahne, duygusal anlara neden olacak…

Vurgun dizisinde Kemal’in oğluyla yakınlaştığı sahne, duygusal anlara neden olacak…

tarafından zk zk

Fox TV’nin yeni dizisi Vurgun’un 4. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay’ın oynadıkları dizinin yeni bölümü 27 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Yeni bölüm tanıtımında Vedat’a rağmen oğlu Kerem’in babası Kemal ile yakınlaşması için çabalayan Reyhan, çok mutlu olacağı bir manzaraya şahit oluyor.

Kemal, oğlu Kerem ile bateri çalarken mutlu halleriyle eğlenceli vakit geçiriyor. Bu anları uzaktan izleyen Reyhan, baba oğulun birbirlerine yakınlaşmasından mutlu oluyor.

İşte Vurgun 4. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Reyhan Kemal’e bakması ve ona yardımcı olması için Asya’ya gider. İyice sıkışan Asya sırrıyla beraber Kemal’in hayatına girmeyi kabul edecek midir? Kemal ilk defa oğluyla bir bağ kurmaya başlarken bu durum Vedat’ı fazlasıyla gerer ve Reyhan’la karşı karşıya gelmelerine sebep olur. Öte yandan Vedat ve Kemal’in arasındaki savaşın ilk adımları atılır. Vedat yanık fabrikanın satışını gerçekleştirmek ister. Acaba Vedat’ın kurguladığı plan işleyecek, her şeyini kaybeden Kemal babasından kalan yanık fabrikayı da kaybedecek midir? Kemal ve Vedat’ın girdiği bu savaş tüm ilişkileri geri dönülmez bir yola sürükleyecektir.