Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yeşim Arpat Mart ayı için Boğa Burcuna müjde verdi; “Kazancınız artacak!”

Yeşim Arpat Mart ayı için Boğa Burcuna müjde verdi; “Kazancınız artacak!”

tarafından sevda

Yeşim Arpat youtube kanalında, Mart ayının astrolojik gündemini yorumladı. Bu ay, 6 Mart’ta bir Yeni Ay ve 21 Mart’ta bir Dolunay olduğunu ayrıca, Merkür gerilemesi yaşanacağını ve 21-31 Mart tarihleri arasında ise Merkür ve Neptün kavuşumu gerçekleşeceğini belirten astrolog, bu hareketlerin tüm burçlara etkisini yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri, astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen Yeşim Arpat, Boğa burcu için şunları söyledi;

Sevgili Boğalar, Yeni Ay 11. evinizde, sosyal çevreniz ile alakalı etkisi var, yeni, bir iş veya arkadaş çevresine girebilirsiniz. Bu dönem, özellikle serbest meslek sahibi Boğalar büyük paralar kazanabilir, çalışanlar ise terfi edebilir.

Dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşiyor. Dolunay kapanış zamanıdır,  düzenli olarak yaptığınız her işi gösteriyor, bu dönem  beslenme düzeni ve sağlığınız ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Kurmak istediğiniz düzen ne ise bu konu hakkında çok yüksek enerji harcayacağınız anlamına gelebilir. Mevcut ilişkinizde eşinize destek olabileceğiniz bir gündemi de işaret ediyor olabilir.

Merkür gerilemesi, iş, arkadaş ve sosyal çevreniz ve kazancınızla ilgili bazı yanlış anlamalar, yanlış hesaplar yapabileceğinizi işaret ediyor. 21-31 tarihleri arasındaki Merkür Neptün kavuşumıu ise gereksiz kaygılar ortaya çıkarabilir. Ayın son 1o gününde kafa karışıklığı söz konusu olabilir dikkatli olmanızı tavsiye ederim.