Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yeşim Arpat, “Yay Burcu Mart ayında yeni bir ev sahibi olabilir” dedi

Yeşim Arpat, “Yay Burcu Mart ayında yeni bir ev sahibi olabilir” dedi

tarafından sevda

Yeşim Arpat youtube kanalında, Mart ayının astrolojik gündemini yorumladı. Bu ay, 6 Mart’ta Yeniay ve 21 Mart’ta Dolunay olduğunu ayrıca, Merkür gerilemesi yaşanacağını ve 21-31 Mart tarihleri arasında ise Merkür ve Neptün kavuşumu gerçekleşeceğini belirten astrolog, bu hareketlerin tüm burçlara etkisini yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri, astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen Yeşim Arpat, Yay burcu için şunları söyledi;

Sevgili Yaylar Yeniay 4. evinizde meydana gelecek. 4. ev, aile ,yuva, size konfor veren her türlü aracı içeriyor bunlarla ilgili yeni başlangıçlarınız söz konusu; yeni bir eve taşınmak, eşyalarınızı değiştirmek, yeni bir araç satın almak gündeminizde olabilir ayrıca ailenizde de şanslı gelişmeler yaşanabilir.

Dolunay 11. evinizde gerçekleşiyor, sosyal çevreniz yada iş çevreniz ile alakalı bir final söz konusu. Abi veya ablalarınızla ilgili bir gündeminiz varsa onlarla ilgili konular kapanabilir. Beklediğiniz bir parayı almak adına da bir adım atabilirsiniz. Beklediğiniz bir ünvan varsa ona kavuşabilirsiniz.

Merkür, 5-28 Mart tarihleri arasında sizin 4. evinizde geriliyor yani sizer konfor veren mekanlar ve durumlarla ilgili bazı aksaklıklar, ertelemeler yaşayabilirsiniz. Ancak fazla kaygılanmanıza gerek yok. Neptün’ün Merkür ile kavuşumunda ise aile konularında fazla hissi ve fedakar davranıyor olabilirsiniz. Ben size, bu konuda çok düşünmemenizi öneririm.

Venüs, Mart ayının çoğunu Kova burcunda sizin 3. evinizde gerçekleştirecek. bu durum size rahatlık verecek, bu ay kolay iletişim kuracak, şanslı ve becerikli olacaksınız. Gönül ilişkileri adına ise sosyal medya, veya eş dost vasıtasıyla bir birliktelik söz konusu olabilir.