Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yeşim Arpat’tan aylık burç yorumunda Başak Burcuna tavsiye; “Nisan’da daha sosyal olun!”

Yeşim Arpat’tan aylık burç yorumunda Başak Burcuna tavsiye; “Nisan’da daha sosyal olun!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yeşim Arpat youtube kanalında tüm burçlar için Nisan ayını değerlendirdi.  5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter, 30 Nisan’da da Satürn gerilemesi var, 19 Nisan’da ise Dolunay gerçekleşecek.  Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Yeşim Arpat, Başak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Başaklar, sekizinci evinizde meydana gelen Yeniay, başkalarının kaynaklarından yararlacağınız, çevrenizden yardım göreceğiniz bir dönemi işaret ediyor, borç veya kredi alabilirsiniz. Sağlık problemi olanlar için de tedaviye başlama noktasında doğru zaman. İkinci ev konularınızda gerçekleşen Dolunay zamanında ise kendi kaynaklarınıza dair kararlar alacaksınız, bütçenizi gözden geçirebilir, düzenlemeler yapabilirsiniz, sıradışı, ani gelişen kararlar da almanız mümkün.

Jüpiter gerilemesi ile ev ve aile konularında duraksamalar yaşanacak, bu konularda ki beklentilerinize biraz ara vermeniz gerekecek. Satürn beşinci evinizde gerilerken hobileriniz ve keyif aldığınız konularda rahatlama yaşayacaksınız. Bu dönemde size, arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmenizi tavsiye ediyorum.