Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Kirazcı yeni sezonda bomba bir dizinin başrolünde!

Yiğit Kirazcı yeni sezonda bomba bir dizinin başrolünde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV ekranına yeni ve hukuk odaklı bir dram dizisi geliyor… İngiltere’de 12 bölüm yayınlanan ve geniş bir kitleyi etkileyen The Split isimli dizinin yerli uyarlaması izleyicilerle yeni sezonda buluşacak.

Geçen sezon yaz aylarında Çatı Katı Aşk isimli Kanal D dizisinde başrolde yer alan Yiğit Kirazcı, yeni sezon için dram yapımı tercih etti. The Split dizisinin yerli uyarlaması olan Ayrılık için gelen teklifi kabul eden Kirazcı, dram performansı ile merak ediliyor.

Netflix’te yayınlanan 50 m2 dizisinden sonra Ex Aşkım ile de dikkatleri çeken Kirazcı, iki dijital dizi projesinden sonra yeniden televizyon ekranında boy gösterecek. Oyuncu, BKM yapımı olan Aşkın Kıyameti isimli yeni Netflix dizisi için de sete çıkmıştı.

Yiğit Kirazcı yeni sezonda bomba bir dizinin başrolünde! 8

MF Yapım imzalı dizide oyuncunun rol arkadaşları arasında Gökçe Bahadır ile Sumru Yavrucuk da bulunuyor. Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini üstlendiği Ayrılık dizisinin çekimleri de Ağustos ayında başlayacak.

Şimdilerde tatilde olan Kirazcı, çekimler öncesinde moral depoluyor… Oyuncu, nadiren sosyal medya paylaşımlarında bulunuyor. Instagram’da 165 bin takipçisi bulunan Kirazcı’nın yeni dizisindeki rolünü de hayranları merakla bekliyor.

Oyuncu son paylaşımında tatil manzaralarını yayınlamış ve köpeği ile geçirdiği keyifli anları hayranlarının beğenisine sunmuştu.

Yiğit Kirazcı yeni sezonda bomba bir dizinin başrolünde! 9