Ana sayfa Sosyal Medya Yiğit Özşener’in hayranları Sıfırıncı Gün’den sonra yeni diziyle yine mest olacak!

Yiğit Özşener’in hayranları Sıfırıncı Gün’den sonra yeni diziyle yine mest olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu Yiğit Özşener, rol aldığı yapımlara yaptığı müthiş katkıyla hep ismi parlayan bir oyuncu oldu. 2000 yılında Üzgünüm Leyla isimli dizi projesi ile dikkat çektikten sonra birbiri ardına hem dizi hem de sinema projelerinde bulunan oyuncu, çok farklı rollerle geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Dudaktan Kalbe dizisindeki Cemil karakteri oyuncunun en iyi çıkış yaptığı projelerden birisiydi. Tabii ki milyonların sevgisini kazandığı Ezel dizisindeki Cengiz karakterini hala akıllarından çıkartmayan milyonlarca izleyicinin bulunduğunu da söylemek gerekiyor. Türkiye’de değeri pek bilinmese de yurt dışında çok ilgi gören Son isimli dizinin Selim’i olarak da ünlü oyuncuyu hatırlayan kişi sayısı çoktur.

Yiğit Özşener son yıllarda da birbirinden önemli projelerde bulundu. Bu yapımlardan birisi de 2018 – 2019 sezonunda dikkat çeken 10 bölümlük dijital dizi Bozkır olmuştu. Seyfi Amir karakteri ile göz dolduran oyuncu, 2023 yılında hayranlarına bir kez daha aynı karakter ile sürpriz yapacak.

Yiğit Özşener'in hayranları Sıfırıncı Gün'den sonra yeni diziyle yine mest olacak! 8

Blu TV için hazırlanan Bozkır isimli dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Polis karakterinde ne kadar başarılı olduğunu iyi bildiğimiz oyuncu, 9 Şubat’tan itibaren hayranlarının karşısına çıkacak.

Şu sıralarda tv8’de yayınlanmakta olan Sıfırıncı Gün isimli aksiyon dizisinde de başrolde yer alan Yiğit Özşener, Ejder isimli karakter ile yine hayranlarını mest ediyor.

Çok başarılı bir oyunculuk performansı sergileyen, canlandırdığı karakterlerin ruhuna bürünen ve sanki o kişiymiş gibi izleyenleri inandıran bir performans bu…

Yiğit Özşener'in hayranları Sıfırıncı Gün'den sonra yeni diziyle yine mest olacak! 9

2022 yılında birbiri ardına projede yer alan oyuncunun 10 Bin Adım isimli dizinin yanı sıra, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli televizyon projesinde de Pietro karakteri ile öne çıktığını hatırlatalım. Yine geçen yıl Cezailer isimli dizinin yanı sıra Cenazemize Hoşgeldiniz isimli sinema filminde de yine Yiğit Özşener ismi dikkatlerden kaçmadı.

Yiğit Özşener ismini 2023 yılında da hem Bozkır dizisinin yeni sezonu hem de Sıfırıncı Gün ile duymaya devam edeceğiz.