Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde şimdiye kadar olanlar fragmandı, asıl hikaye şimdi başlıyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde şimdiye kadar olanlar fragmandı, asıl hikaye şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan Bir Küçük Gün Işığı, heyecan dolu sahneleri ile milyonlarca izleyicinin ilgisini çeken bir proje oldu. Berk Oktay ile Seray Kaya ikilisinin de çok başarılı bir dizi çifti olması ile birlikte Bir Küçük Gün Işığı, 2022 yılını başarılarla kapattı.

2023 yılında da izleyenlerine güçlü sahneler sunacak olan dizinin hikayesinde ise önemli bir değişim olacak. Fırat ile Elif karakterlerinin evlenmesinin ardından işler bambaşka bir yere doğru kayacak. Ümran’ın Elif’e karşı savaş başlatan tavrının yanı sıra, Dila’nın da yapacakları ile birlikte dizinin hikayesinde büyük bir değişim bekleniyor.

Elif ile Güneş’in güzel sahneleri ile mest olan izleyiciler, Ümran ve Dila sahnelerinde ise çok geriliyor. Hırslı ve idealist bir kadın olan Sude karakterinin de hikayede öne çıkmaya başlaması ile birlikte dizide denklem bir hayli değişecek.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde şimdiye kadar olanlar fragmandı, asıl hikaye şimdi başlıyor! 7

Tüm bu olayların arasında Fırat’ın ne yapacağı, Elif’e ne kadar sahipleneceği de merakla beklenen bir başka detay. Dizi hayranlarına göre ise Elif artık değişmeli.

Senariste mesaj yollayan izleyiciler, “Elif artık güçlü bir kadın olmalı. Hep ağlayarak neyi başarabilir ki” diye soruyor…

Ümran, Dila ve Sude gibi 3 tehlikeli kadının arasında Elif karakteri fazlasıyla güçsüz görünüyor. Güneş için büyük bir savaşa hazırlanan Elif karakterinin daha güçlü bir şekilde hikayede konumlanması gerektiğini düşünen dizi hayranları, artık Bir Küçük Gün Işığı’nda hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyor.

Bir izleyici diyor ki, “Elif için asıl savaş bundan sonra başlıyor. Elif, bu sessiz hallerine devam ederse başına daha çok şey gelir.”

Elif karakterin mızmızlık yapan ve suskunluğu ile kendi kendisine zarar veren birisi olarak tarif eden dizinin izleyicileri, bu kadar entrikalarla dolu bir hikayede böyle bir karakterin artık daha güçlü gösterilmesinin inandırıcılık noktasında önemli olduğunu belirtiyor.

İyi bir insan olarak tarif edilen Elif için izleyiciler gerçek hayatta bunun bir işe yaramadığını ve güçlü bir kadın olarak ayakta durması gerektiğini belirten yorumlarla senariste mesaj üstüne mesaj yolluyor.