Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’nin Ömer dizisinde karakterleri tanıyalım!

Star TV’nin Ömer dizisinde karakterleri tanıyalım!

tarafından ker_def

Her sezon başarılı projelere imza atan OGM Pictures’ın, yeni dizisi “Ömer”in karakter afişleri yayınlandı. 9 Ocak Pazartesi saat 20.00’de Star ekranından izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Ömer’de Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır, tüm zorlukların karşısına aşkı koyan Ömer ve Gamze karakterlerini canlandırıyor.

Başarılı oyuncu Selahattin Paşalı; yaşadığı mahallenin camisinde müezzinliğin yanı sıra ortaokulda geçicisi din dersi öğretmenliği yapan Ömer karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. İç dünyası zengin, resim yapmayı seven, dingin, az ama öz konuşan hümanist bir karakterken diğer yandan yaşam biçimi ve istekleri söz konusu olduğunda azimli, dirayetli, cesur ve inatçı birine dönüşebiliyor. Mahalleye Gamze’nin gelmesiyle tüm hayatı bir anda değişen Ömer, karşısına çıkacak tüm zorluklara rağmen ona olan aşkına engel olamıyor.

Sevilen oyuncu Gökçe Bahadır ise dizide Gamze karakterini canlandırıyor. Gamze, ailesinin karşı çıktığı bir adamla evlendikten yıllar sonra evliliğini bitirip mahallesine oğlu Tuna ile geri dönüyor. Bir yandan dönüşünü annesi ve ablasına kabul ettirmeye çalışan Gamze, oğlunu da yeni hayat düzenlerine alıştırabilmek için elinden geleni yapıyor.

Özgürlük alanları yaratmak için her eyleme geçtiğinde başlangıç noktasına, aynı sıkışmışlığa dönmenin yorgunluğunu hisseden Gamze, kendinden yaşça küçük Ömer’e aşık olduğunda onunla olma cesaret ve yürekliliğine sahip olmasına rağmen korkak davranıyor. Geçmişte yaşadıkları bu cesaretini kırarken bir yandan da düzene sokmaya çalıştığı hayatında yeniden yolunu kaybetmenin korkusunu yaşıyor.

Ömer’de Reşat karakterini Barış Falay, kızı Nisa’yı ise Merve Dizdar canlandırıyor.

Bugüne kadar oynadığı rollerle izleyiciyi etkileyen başarılı oyuncu Barış Falay, cami hocası Reşat rolüyle ekrana gelecek. Sezgileri güçlü, vicdanlı, merhametli, ailesine içtenlikle bağlı olan Reşat, annesi Nezahat ve oğlu Ömer’le yaşamaktadır. Reşat’ın Tahir ve Nisa adında iki çocuğu daha vardır. Kızı Nisa’nın onaylamadığı bir evlilik yapmasının ardından arasına mesafe koyan ama bu durumu kendi iç dünyasında sorgulayan Reşat, bu kez de oğlu Ömer’le aynı durumla karşı karşıya kalmanın kaygısını hissetmektedir.

Son dönemde yeteneğiyle göz dolduran Merve Dizdar ise, Reşat’ın kızı Nisa rolünde ekranda olacak. Ailesinin onaylamadığı Hakan’la evlenen ve bu evlilikten 5 çocuk sahibi olan Nisa’yı canlandıran Merve Dizdar, bu rolüyle de ters köşe yapacak. Yaptığı evliliğin ardından büyük bir yükün altına giren ve eşinin yurt dışına gitme kararıyla istemeyerek Reşat’ın kapısını çalan Nisa, çocuklarıyla birlikte zorlu bir dönemin içine girecektir.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.