Ana sayfa Sosyal Medya Yılın oyuncusu seçilen Salih Bademci, gözyaşlarına hakim olamadı!

Yılın oyuncusu seçilen Salih Bademci, gözyaşlarına hakim olamadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılı Salih Bademci’nin yılı oldu. Rol aldığı diziler Yalancı ve Kulüp’teki performanslarıyla oyunculuğunu zirveye taşıyan Bademci, GQ dergisi tarafından verilen Yılın Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Bademci ödülünü alırken gözyaşlarını tutamadı.

37 yaşındaki oyuncu Salih Bademci, 2007 yılında dizi dünyasına adım attığı Elveda Rumeli’den bu yana çok yol kat etti. Öyle Bir Geçer Zaman ki, Ulan İstanbul, Kiralık Aşk dizileriyle oyunculuk hayatına devam eden yetenekli aktör İstanbullu Gelin’le kariyerinde önemli bir sıçrama yaptı.

2021 yılı Salih Bademci için çok verimli geçti. Önce Özge Özpirinçci’yle BluTV için çekilen İlk ve Son dizisinde başrolde yer aldı. Ardınan Show TV için çekilen Yalancı dizisiyle oyunculuktaki yeteneğini ortaya koydu. Netflix’te yayınlanan Kulüp’le de oyunculuğunu zirveye taşıdı.

Salih Bademci özellikle Kulüp’te canlandırdığı Selim Songür karakteriyle çok dikkat çekti. Bademci, hayallerinin peşinden giden ve bu yolda hiç engel tanımayan şarkıcı Selim Songür karakteriyle tüm Türkiye’nin kalbini kazandı.

Bademci, arka arkaya sergilediği başarılı performanslar sayesinde GQ dergisi tarafından verilen Yılın Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Bademci’ye ödülü Kulüp dizisinin yönetmeni tarafından verildi.

Yönetmenin ödülü verirken Bademci için söylediği sözler çok anlamlıydı. Bademci, yönetmenin “Bir yönetmen için mesleğine aşık olmasını sağlayan bir oyuncusun ve çok iyi bir yol arkadaşısın. Seni çok seviyorum” sözleri üzerine gözyaşlarını tutamadı.