Ana sayfa Sinema Yeni sinema filmi için Görkem Sevindik imaj değiştirdi!

Yeni sinema filmi için Görkem Sevindik imaj değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, yaz döneminde kısa saçlı haliyle Kahraman Babam isimli dizide yer almıştı. İtfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı dizinin 8 bölüm sürmesi ise büyük şanssızlık oldu.

Görkem Sevindik, 1986 yılında Adana’da dünyaya geldi. Oyunculuk konusunda yetenekleri ile her geçen projede kendisini daha da çok geliştiren oyuncu, geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Söz dizisindeki başarılı performansının ardından Ramo ile de iyi bir çıkış yakalayan oyuncu, sonrasında Kahraman Babam dizisinin başrolünde yer aldı. Mavera Ahmed Yesevi isimli dizide de Sarı Saltuk karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca Bandırma Füze Kulübü isimli filmin kadrosunda yer aldı.

Bein Connect için çekilmekte olan Erkek Severse isimli dizi ile yeniden setlere dönüş yapan Görkem Sevindik, son dönemde yoğun bir çalışma temposu sürdürdü.

Değişen imajı ile dikkat çeken oyuncu, “Saçları uzattım, bir değişiklik olsun” ifadesini kullandı.

Sinema filmi için yeni imaj yaptığını anlatan oyuncu, 1950’li yılların anlatan filmin atmosferine uygun olacak şekilde imaj yenilediğini anlattı.

Çekimlerin keyifli gittiğini belirten Görkem Sevindik, projenin bir biyografi olduğunu belirtti. Bandırma Füze Kulübü isimli sinema projesinde, gençlerin uzaya füze uçurması konusu ele alınıyor.

Halkın bunu çok bilmediğini ve güzel bir hikaye anlatacaklarını ifade eden Görkem Sevindik, “Çok güzel bir oyuncu kadrosu var. Çok iyi bir senaryo. İnsanlara hitap edecek. Herkes hayallerinin peşine gidecek bu filmi izledikten sonra” diye konuştu.

Ramo dizisindeki ödülü ile ödül kazanan Görkem Sevindik, bir oyuncu için sergilediği oyunculuk ile ödül almanın çok güzel bir duygu olduğunu belirtti.