Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz Erdoğan, 16 yıl sonra dizi dünyasına geri dönüyor!

Yılmaz Erdoğan, 16 yıl sonra dizi dünyasına geri dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Yılmaz Erdoğan bomba gibi bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Usta oyuncu 2005 yılında hem senaryosunu yazdığı hem yönettiği hem de başrolünde oynadığı Organize İşler filmini dizi haline getirmeye hazırlanıyor.

Aslında Organize İşler dizisi Yılmaz Erdoğan’ın çok uzun yıllar sonra ekrana geleceği ilk dizisi olacak. Daha çok sinema filmleriyle gündeme gelen Yılmaz Erdoğan, 1993 yılında Umut Taksi ile dizi dünyasına girmişti. Ünlü oyuncu en son 1995 yılında ekrana gelen ve 2006 yılına kadar süren Bir Demet Tiyatro ile ekrana gelmişti.

Yılmaz Erdoğan bir daha da herhangi bir dizide rol almadı. Deneyimli oyuncu bu süreçte Vizontele, Vizontele Tuuba, Neşeli Hayat, Ekşi Elmalar, Kelebeğin Rüyası gibi başarılı sinema filmlerine imza atmıştı.

Yılmaz Erdoğan, 16 yıl sonra dizi dünyasına geri dönüyor! 7

Yılmaz Erdoğan 16 yıl sonra yeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Usta oyuncu 2005 ve 2018 yıllarında çektiği Organize İşler serisini dizi haline getirmeye hazırlanıyor.

Sekiz bölüm olarak planlanan Organize İşler dizisinin çekimlerine ağustos veya eylül ayında başlayacağını anlatan Yılmaz Erdoğan, eski filmden de bazı oyuncuların dizi versiyonunda yer alacağını belirtti.

Projesini ilk kez açıkladığını belirten Yılmaz Erdoğan, “Şimdi senaryo yazıyorum, senaryo bittikten sonra kimlerin rol alacağı belli olacak. Eski ekipten de oyuncular olacak, yeni isimler de eklenecek” diye konuştu.

Organize İşler’in 2005 yılında çekilen ilk bölümünde Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Özgü Namal, Cem Yılmaz, Erdal Tosun gibi önemli isimler de başrolde yer almıştı. 2018’de çekilen Organize İşler Sazan Sarmalı’nın oyuncu kadrosunda ise Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra; Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Rıza Kocaoğlu, Bensu Soral gibi isimler vardı.