Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinin son set pozları! Üzücü karar sonrası yüzler yine de gülüyor!

Kanunsuz Topraklar dizisinin son set pozları! Üzücü karar sonrası yüzler yine de gülüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir dizinin daha sonuna gelindi! Aslında Fox TV’nin dönem dizisi Kanunsuz Topraklar, büyük bir emeğin ve uzun bir hazırlık sürecinin sonucunda ekrana gelmiş, iddialı bir yapımdı. Fakat, Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi izleyiciden!

Hikayesiyle, oyuncularıyla, döneme uygun mekanları ve kostümleriyle izleyenlerin büyük beğenisini kazanan bir yapımdı. Usta isim Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı, usta yönetmen Faruk Teber’in tüm hazırlık sürecinde bulunduğu ve ilk 6 bölümünü çekerek yerine yine bir başka başarılı isim Cevdet Mercan’a yönetmenliğini bıraktığı Kanunsuz Topraklar, bir türlü istenen reytinglere ulaşamadı!

Aylarca ön hazırlıkları yapılan dizi için 1939 yılının Zonguldak mekanları İstanbul’daki platoda kuruldu. Döneme uygun giysiler, ayakkabılar, saç makyaj tasarımları ve daha pek çok özel ayrıntı için aylar süren çalışmalar yapıldı.

Kanunsuz Topraklar dizisinin son set pozları! Üzücü karar sonrası yüzler yine de gülüyor! 12

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç gibi son dönemin çok konuşulan, başarılı ve her yaptığı işte ses getiren iki ismi de bir araya getirildi. Ayrıca dizinin diğer kadrosunda da Necip Memili, Beyti Engin, Murat Daltaban, Kaan Taşaner gibi oyunculukları ile büyük beğeni toplayan isimler yer alıyordu. Genç kuşağın yetenekli isimleri Hazar Motan, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Doğaç Yıldız da kadrodaydı.

Yılbaşından sonra koronavirüs vakalarının da yaşanması nedeniyle 3 hafta ara verilmişti. Dizinin yapımcısı Gold Yapım’ın sahibi Faruk Turgut, dizinin reytinglerini yükseltmesi için yeni kararlar alındığını, bazı isimlerin diziden ayrılarak yeni isimlerin katılacağını, Gülfem ve Davut aşkının ön plana çıkarılacağını açıklamıştı.

Diziden Başak Parlak ve Murat Daltaban ayrılırken, Emel Çölgeçen gelmişti ve yeni isimlerin de gelmesi bekleniyordu. Fakat ne yazık ki Fox TV, geçtiğimiz hafta yayınlanan 15. bölümle birlikte reytinglerde yükseliş ne yazık ki hayal oldu!

15. bölüm, Çarşamba günü reyting tablosunda ilk 10 program arasına dahi giremedi! Tüm kişiler kategorisinde 12. olan dizi, AB ve ABC1’de ise 11. sırada yer aldı. Bu sonuçların hemen ardından da kanal, dizinin biletini kesti! Kısa bir süre önce yine aynı kanalın Elkızı dizisi de final yapmıştı ve Kanunsuz Topraklar, bu dizinin de altında reyting aldı. Fox TV de 16. bölümde Kanunsuz Topraklar’a final kararı verdi!

Bu üzücü gelişme dizinin takipçilerini tabii sosyal medyada pek çok eleştiri ve üzüntülerini dile getiren mesajlara yönlendirdi. Kamera arkasında ise son set gününün son pozları verildi…

Dizinin oyuncularından Beyti Engin ve Uğur Güneş’in de aralarında bulunduğu oyuncuların paylaşımlarına bakan izleyiciler, Kanunsuz Topraklar’ın mutlu sonla biteceğini anlayıp en azından bunun sevincini yaşadılar.

Kanunsuz Topraklar dizisinin son set pozları! Üzücü karar sonrası yüzler yine de gülüyor! 13

Kanunsuz Topraklar’ın 16. ve final bölümünün dün yayınlanan fragmanında da Gülfem ve Davut’un sonunda nikah kıyarak evlendikleri görülüyor. Esra Bilgiç’in gelinlikli hali, Uğur Güneş’in takım elbiseli şıklığı eşliğinde izleyiciye konakta keyifli bir düğün daveti bekliyor.

Tabii bu arada Ali Gelik’in bazı planları olduğu ve bu mutluluğa engel olmaya çalışacağının da işaretleri verilmekte. Ali Gelik bu arzusunu gerçekleştirebilecek mi izleyip göreceğiz ama dizinin setinden gelen son pozları oyuncular instagram hesaplarından paylaştılar…

İşte son set gününden o kareler…

Kanunsuz Topraklar dizisinin son set pozları! Üzücü karar sonrası yüzler yine de gülüyor! 14

Kanunsuz Topraklar dizisinin son set pozları! Üzücü karar sonrası yüzler yine de gülüyor! 15

Kanunsuz Topraklar dizisinin son set pozları! Üzücü karar sonrası yüzler yine de gülüyor! 16

Kanunsuz Topraklar dizisinin son set pozları! Üzücü karar sonrası yüzler yine de gülüyor! 17