Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in başarısı tesadüf değil! Oyuncu bu günler için çok çalıştı!..

Ebru Şahin’in başarısı tesadüf değil! Oyuncu bu günler için çok çalıştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Destan dizisinde canlandırdığı Akkız’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Ebru Şahin Sabah Gazetesi’nden İlker Gezici’ye verdiği röportajda çok özel açıklamalarda bulundu.

Diziye hazırlık aşamasında her gün yaklaşık altı saat profesyonel eğitmenlerle çalıştığını kılıç, yakın dövüş, at binme ve okçuluk eğitimleri aldığını söyleyen ünlü oyuncu dizide aksiyonun erkek işi olduğunu düşünenlere karşın başarılı bir performans sergiliyor.

“Kadınların da aksiyon dünyasında güçlü bir duruşla var olabileceğini göstermek hayalimdi” diyen oyuncu; “Kariyerimin ilk başlarında savaşçı bir kadını oynamak istediğimi söylemiştim, hayalimi gerçekleştirdim. O yüzden ‘Akkız’ kariyerimde her zaman çok özel bir karakter olacak” açıklamasını yaptı.

Ebru Şahin'in başarısı tesadüf değil! Oyuncu bu günler için çok çalıştı!.. 8

Hareketli ve aksiyonu bol sahnelerdeki başarısıyla dikkat çeken Şahin ‘Akkız’ rolünü canlandırırken, spor akademisi mezunu olmasının ve tarihe duyduğu merakın avantajını yaşadığını söyledi.

Ebru Şahin; “Tüm dünyada izleyicilerimiz tarafından inanılmaz güzel yorumlar alıyorum. ‘Destan’, izleyicinin de bizim gibi heyecanla beklediği bir iş oldu. Yolculuğumuzun en başından beri ilgi çok büyüktü. Hepsine sevgilerimi iletiyorum, iyi ki varlar… İçinde olduğum bir projenin izleyicide bu denli büyük ve güzel bir karşılığı olduğunu görmek bana mutluluk veriyor. Projelerimde beni yalnız bırakmayan, kocaman bir ailem var ” şeklinde konuştu.

Ebru Şahin'in başarısı tesadüf değil! Oyuncu bu günler için çok çalıştı!.. 9

Spor alt yapısı ya da bu motivasyonu olmayan biri için çok daha zorlu bir süreç olurdu diye düşünüyorum diyen oyuncu bu anlamda spor geçmişimin faydasını gördüğünü ifade ederek, “Hazırlık sürecinde hem spora hem de tarihe olan merakımın avantajını yaşadım. Hareket etmeyi çok sevdiğim için aksiyon sahnelerinde çok zorlanmıyorum. En çok zorlandığım şey; kendimle savaşım oluyor, hep daha iyisini aktarabilmek için..

Kadınların da aksiyon dünyasında ve güçlü duruşla var olabileceğini göstermek hayalimdi. Mehmet Bozdağ’ın hayali de bir kadın kahraman hikâyesi yaratmaktı. Bu iki motivasyon birleşince ortaya çok güzel bir iş çıktı. ‘Akkız’ her zaman kariyerimde hayalini gerçekleştirdiğim özel bir karakter olacak” dedi.