Ana sayfa Sosyal Medya Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü ikilisi muhteşem bir başlangıca imzalarını attı!

Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü ikilisi muhteşem bir başlangıca imzalarını attı!

tarafından ker_def

İnci Taneleri isimli dizi projesi ile birlikte Yılmaz Erdoğan yeniden televizyon ekranına dönüş yaptı. 20 yıl aradan sonra usta oyuncunun hikayesini kendisinin yazdığı ve başrolünde yer aldığı bir proje ile izleyici karşısına çıkması çok özel bir buluşma oldu.

25 Ocak Perşembe akşamı yayınlanan ilk bölümü ile tüm izleyici gruplarında da birincilik elde eden dizi, sosyal medyada da büyük bir etkileşim fırtınası oluşturdu.

ABC1 grubunda reytinglerde çift haneli oranları yakalayan dizi, AB grubunda da çift haneye çok yaklaştı. Tüm kişiler grubunda da muhteşem bir açılış yapan dizinin birincilikler elde ederek rakiplerini daha ilk bölümden geride bırakması büyük bir başarı oldu.

20 yıl sonra “İnci Taneleri” dizisi ile ekrana dönen Yılmaz Erdoğan, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Daha dizi başlamadan oluşan yankılar, seyircinin gösterdiği reaksiyon çok umut verici. Benim hep istediğim bir şey vardı. O da gerçek hayata benzeyen bir hikaye yazmaktı. İnci Taneleri bana bu imkanı verdi. Dizide çok trajik şeyler de var, çok komik şeyler de var. Tıpkı hayat gibi…”

Dilber’e hayat veren Hazar Ergüçlü ise, daha yayınlanan ilk fragman ile zaten çok konuşulan bir isim haline gelmişti.

Hazar Ergüçlü’nün pavyon dansı da çok geniş bir izleyici kitlesini etkiledi. Bu güçlü tanıtımın da etkisi ile dizi iyi bir reyting elde etti.

Hazar Ergüçlü, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Ben de bu kadar çok konuşulmayı beklemiyordum açıkçası… Çok mutlu oldum, hep birlikte çok sevindik. Umarım dizimiz de Dilber’in getirdiği reaksiyonları getirecek.”