Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz Erdoğan’dan yıllar sonra gelen dizi müjdesi! Efsane film, dizi oluyor!

Yılmaz Erdoğan’dan yıllar sonra gelen dizi müjdesi! Efsane film, dizi oluyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yönetmen, senarist ve oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın dizilere dönüşü muhteşem olacak! Uzun zamandır sinema filmleri, tv programları ile ilgilenen Yılmaz Erdoğan, dizi projesi yapmıyordu.Usta oyuncu, çok özel bir proje ile dönmeye hazırlanıyor!

Yılmaz Erdoğan’ın sinemalarda yayınlandığında çok izlenen ve çok konuşulan filmi Organize İşler’in dizi olacağı öğrenildi! 2005 yılında vizyona giren Organize İşler filminin hem senaryosunu yazmış hem yönetmiş hem de başrolünde oynamıştı Yılmaz Erdoğan. Filmde Tolga Çevik, Demet Akbağ, Altan Erkekli, Ezgi Mola ve Özgü Namal da rol almıştı.

Sonrasında filmin ikinci versiyonu da çekildi. 2019 yılında vizyona giren Organize İşler Sazan Sarmalı isimli filmin de senaryosu, yönetmenliği Yılmaz Erdoğan’a aitti. Usta isme filmde Bensu Soral, Kıvanç Tatlıtuğ ve Ezgi Mola eşlik etmişti.

Yılmaz Erdoğan, sinemanın bu çok sevilen filmini şimdi diziye çeviriyor! Son yıllarda sinema filmlerine ağırlık veren usta isim, 1993 yılında Umut Taksi dizisinde rol almış, sonrasında ise ekranın unutulmaz yapımlarından Bir Demet Tiyatro’da oynamıştı. 1995 yılında ekrana gelen ve 2006 yılına kadar devam etmişti yapım.

O günlerden beri başka bir dizide de oynamadı Yılmaz Erdoğan. Vizontele, Vizontele Tuuba, Neşeli Hayat, Ekşi Elmalar, Kelebeğin Rüyası gibi dikkat çeken filmlere imza atan Yılmaz Erdoğan, aradan geçen 16 yılın ardından dizilere dönüyor!

Yılmaz Erdoğan'dan yıllar sonra gelen dizi müjdesi! Efsane film, dizi oluyor! 7

Geçtiğimiz günlerde Büşra Pekin’in başrolünde oynadığı Dilberay filminin galasında konuşan Yılmaz Erdoğan, ilk kez projeyi açıkladı. 8 bölüm olarak çekeceğini belirten Yılmaz Erdoğan, Ağustos-Eylül gibi çekimlere başlayacaklarını duyurdu. Ayrıca filmden bazı oyuncuların, dizi versiyonunda yer alacağını belirtti.

“Şimdi senaryo yazıyorum, senaryo bittikten sonra kimlerin rol alacağı belli olacak. Eski ekipten de oyuncular olacak, yeni isimler de eklenecek” açıklamasını yapan Yılmaz Erdoğan, dizinin nerede yayınlanacağını söylemedi. Ancak 8 bölüm olacağı açıklamasından, dijital bir platform için yapılacağı da anlaşılmakta!